0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 gündür Sygic isimli navigasyon programını deniyorum E71'de.Program Garmin'den çok daha iyi. Symbian li tüm telefonlarda daha hızlı ve stabil çalışıyor. Türkiye haritası mevcut.Üstelik türkçe menü ve türkçe konuşma destekli.
Bir deneyeyim dedim, aa bir de ne goreyim: hediyesi 49.99 Avro. Tabii aninda vazgectim.
sabit ve hareketli hız kameralarının tespiti (burada bu özellik yasak değil)
Banane yaaa kıskanıyorum, Mehmet bende artık o ülkeye gelmek istiyorum bana bir davet
bir sorum var...samsung GT-S5620 aldım google map a bağlanıp yerimi bildiriyor ama 400 m veya 1500 m fakla falan diyor.?bana çok geldi:=))diğer mesafe hesaplarında bir problem yok.
Ne demek Aydın hocam, davetiyeni hazırladım bile, nereye göndereyim Ama birşeyler daha söylemezsem, sana haksızlık etmiş olurum; arabalar teknolojik olarak gerçekten çok iyi, buna karşın şöförlerde bir o kadar berbat. Buradaki otomatik vitesli arabaları, manuel vitese çevirirsek daha ilk gün halkın yarısı telef olur Geceleri ve yağmurlu havalarda gözleri pek iyi görmez. Dönüşün yasak olduğu ışıklı kavşakta, "O dönüşü" ("U dönüşü" değil, tam olarak "O dönüşü". Bazen de "O dönüşünü" tomamladıktan sonra hızını alamaz ve "U dönüşüyle" devam eder) Hız limiti alt sınırının 60, üst sınırım 120 olduğu yolda, 60km hız ile gidip en sol şeridi kapatan çakma şöförler de var. Bunları öğren ki sonradan söylemedin diye sormazsın
Evren hocam işte kaliteli GPS-navigasyon'un asıl farkı burada. Hiçbirisi, özellikle hareket halindeyken 100% nokta tespiti yapamıyor ama sapmanın ölçüsüde kaliteye göre değişiyor. Benimkisinde bu en fazla 10-15 metre civarında oluyor
evet bugün yolda da denedim gittiğim sokakları doğru gösterdi o açıdan memnunum ama yol tarifini alternatifsiz E-6 ya göre ayarlıyor..bakalım bişiler daha bulabilecekmiyim?
Muhittin Bey, Turkce kullanim kilavuzunu bulamadim, ama Ingilizce'si bu adreste: http://www.vdodayton.com/sycomax/uis/media/files/522498_IFU-VDODayton-MS2010-2110Traffic-0706-EN.pdfhttp://www.vdodayton.com/default2_and_fz_menu=product_documents_and_dataid=523426.aspx burada da program guncelleme bilgileri var. Mazda'nin bir cihazi mi bu acaba?