0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın mutlu yıllar sana. İnşallah böyle kötü olaylar bir daha başına gelmez. Tekrar geçmiş olsun.
Aydın abi geçmiş olsun ya, iyiki snede bişey yok, daha jantların fotolarını eklemeden bu nasıl oldu birden bire
jantların çok çok güzelmiş abi hayırlısı olsun aynı zamanda da geçmiş olsun..takma kafana demek istiyorum ama ben de takardım ergün gibi doğum günün kutlu olsun abi ona sevin bari
Aydın kardeşim doğum günün kutlu olsun...Herşeyin en güzeli seni bulması dileği ile nice mutlu senelere....Jant içinde canını fazla sıkma.Canına bir şey olmaması en güzeli...Ama çektiğin sıkıntıyıda çok iyi anlıyorum....
Geçmiş olsun Aydın Abi, Allah beterinden korusun... Yine de doğum günü hediyen çok yakışmış tosbağaya
Aydın'cım öncelikle geçmiş olsun, cana gelmemesi sevindirici. Bununla geçmiş olsun tekrar. Bu küçük olay nazar boncuğu olsun. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle uzun, sağlıklı, bol paralı, huzurlu, yeni toyotalı yıllar dilerim.
Nice senelere abi Geçmiş olsun
İyiki doğdun Aydın abi. Aynı zamanda geçmiş olsun
Saglikli mutlu nice yillara Aydin.
Aydın, doğum günün kutlu olsun, nice senelere inşallah...Jant için çok üzüldüm, geçmiş olsun
Bundan sonra 30 üstüne doğum günü hatırlatmaları yasaklanmıştır. Hatırlatanlara derhal cezai işlem uygulanacaktır.
Sağlıklı mutlu nice yıllara..
Ne desemki abi şimdi sende benim gibisin sanırım bişiyi hevesle almışsam ilk gün başına bişi gelir (örn jant, marşpiyel vs) sonra uzun süre bişcik olmaz.... Doğum gününü untmussundur o moral bozukluguyla cana gelmesin demekten başka çare yok sanırım
Bundan sonra 30 üstüne doğum günü hatırlatmaları yasaklanmıştır. Hatırlatanlara derhal cezai işlem uygulanacaktır. Doğum günün kutlu, günlerin hep Aydın olsun Aydın. Bundan sonra Türkiye yolları için otomobil firmaları lastik tekerlekli değil de, paletli araç üretimine geçse daha çok rağbet görür.
Sana sonuna kadar katılıyorum Hakan Bunu forum kurallarına da ekleyelim