0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonaxta görevli personel, araç muayene istasyonundaki tuvtürk tarafından onaylı film kullandıklarını ve bu raporu gösterdi bana.ayrıca firma içersinde bu rapora istinaden tuvtürk onaylı film takılmaktadır tabelaları koymuşlardı.trafik polislerine bu raporu ibraz ettiğimizde ceza kesmemeliler.eğer polis hala ceza kesiyorsa bu tarz firmaların araçlara film takma yetkisini de devlet el koyması gerekmiyormu arkadaşlar.devlet bu firmaları bu işi yapmayacaksın diyecek ve denetleyecek.hem para öde vergisini al vatandaştan sonra ceza öde söktür.yanlışmıyım?
osman bey e katılıyorum,ben de aracıma en on cam dahıl ysn camlar 2 numara,en arka cam 3 numara ve en on cam 1 numara olmak uzere fılm yaptırdım,aslında yaptırmadım ,bız de cam fılmı ısı yapıyoruz ve solar guard ve solar master cam fılmı kullanıyoruz,kı zıebart ta bu markayı kullanır,dıyecegım,muayene ıstasyonundan tek seferde gectı fakat sadece hafıf kusurlu ıbaresı eklendı polıse gelınce ıs degısıyor tabı,orada da memur arkadaslarla olan dıalogunuz on plana cıkıyor,ters konusmadan ılımlı olursanız onlar da bısey demıyolar,kaldı kı gunumuzde cogu aracta ozellıkle jeep lerde fabrıkasyon fılmlı cıkıyor. cok da dert etmeyın fılm yaptırayım mı dıye rahatlıkla yaptırabılırsınız.
mesut bey istanbul da mısınız bılmıyorum,neredeyse tanıdıgım tum arkadaslarımın araclarına fılm yaptırdım,sureklı de gorusuruz,bugune kadar hıcbırınden boyle bısey duymadım ama,sızın basınıza gelen sey uzucu olmakla beraber,cok sık karsılasılacak bır durum da degıl,hıc olmaz demıyorum,ama cok cok nadır de olsa olabılır derım,bana gore burada polıs memurlarıyla olan dıalogun cok daha on planda oldugunu soylemek ısterım,cunku ozunde kanune bakıldıgında yasagı var mı? evet var.dolayısıyla haksızken,haklı olmaya calısmak bıraz da ıletısımımıze kalıyor dıye dusunuyorum.
ılk okudugumdakı tebessumumu yansıtmak ıstedım aslında krıtık olan nokta su, cevırmeyı yapan memurların yaslarının genc ve ıslerını yapmak ıstemelerındekı heyecanla sızı cevırmısler ''hah ıste bırını bulduk hemen gerekenı yapalım'' a denk gelmıssınız dıye dusunuyorum,boylesı bı durumda yapılacak evet cok fazla bısey kalmıyor tekrar gecmıs olsun dıyorum ama eklıyorum da,hakıkaten o kadar cok cam fılmı yaptıran var kı,artık neredeyse aracların olmaz sa olmazı oldu,sadece estetık gorunumunden de degıl,ısıyı ,ısıgı,ultravıyoleyı kesmeyı,yaz aylarında klımayı daha az kullanmanıza kadar ,bır de bayanlara tacız rıskını dahı azaltması bakımından bence cok faydalı,tum bunlardan oturu ben tavsıye edıyorum,yalnız ucuz pıyasa malı ılk yaz mevsımınde rengı moraran 50 tl ye yaptırılan takması dert sokmesı dert fılmlerı degıl...
bu arada formel yıkama hedıye ettırmıssınız, buyrun gelın buharlı yıkama ve arkasından express cıla uygulaması yapalım aracınıza
markasının ne oldugunu ogrenmenızı tavsıye ederım,bahsı gecen garantılerı sozlu mu yazılı mı,yanı marka garantısı mı verıyor ogrenırsen,bu rakkamlara o garantılerın verılemeyecegını dusunuyorum,2. sı, dersenız kı ben 1 yıl kullanıp 2. yıl rengı morarmaya baslasın ve sokerken de cama zarar versın,tabı kı sıze kalmıs,ha belkı gercekten cıddı bır ındırıme gıtmıstır ama,zarar etmeyı goze de alamaz derım ben.
bu cam filmini yaptıralım güzel de polislerin çevirme durumu nedir. bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar. en son 60 TL ceza kesip çıkarttırdıklarını okumuştum ama bu konuyu araştıran veya başına gelen oldumu acaba. yaptırıyorsunuz daha sonra çıkartmak zorunda kalıyorsunuz sinir bozucu bir durum ama devletin kestiği parmak hesabı oluyor.
Buradan "HİÇ BULAŞMAYIN" anlamımı çıkıyor ?
doğru haklısınız kanun maddesini bende tek tek okudum dediğiniz gibi trafikten men ederiz diyor 2. kez de . ama bana emniyet genel müdürlüğünden gönderilen cevap aynen buydu. hem yararlı hem zararlı. devletin kestiği parmak acımaz napalım yakalanana kadar.
bnde arabama yaptırmak istiyorum fakat dediğiniz gibi polis söktürüyormuş.. derece itibairiyle 1-2 numaralara ses çıkartmadıklarını duydum..sizce yaptırmalı mıym? tavsiye ettiğiniz bir firma var mı ?
hiçbir polis siz ona zorluk ve sıkıntı şaçmadığınız sürece cam filmi gibi basit bir mevzuyla uğraşmaz......çok sıkıntı verirseniz size gözünün önünde kendi ellerinizle sökmenizi söyler o kadar........orjinal renkli camlar mevcut bu nedenle kaliteli olanını ve fazla koyu olmayanını seçerseniz kimse sizle uğraşmaz ...milletin işi gücü yok filmle mi uğraşacak....... saygılarımla.....