0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet kardeşim sen gel buraya bizim Meganın sahibine sor ondan daha iyi bilen kimseyi bulamazsın emin ol
bu aksam msnde bahsettıgım arkadaş denk geldı sordum arkadaşlar tampon işini yapmıyormus ama oo tamponlar hazırda satılıyormus bılgın olsun....
hazırda tampon ekleri satılıyo , onları biliyorum , satan yerden spoiler aldım hatta , ama logosu iptal edilmiş halde komple tampon satılmıyo yani , bana öyle tampon lazım
spoilerı ne kadara ve nerden aldın mehmet?
beylikdüzünde oturan biri olarak pendik bir dünya yol ama çok fazla duyuyorum ismini. bir sorun çıksa falan bir sürü zahmet aslında değer mi sizce? işçilik, fiyat vs ...
forumun bahtsız bedevisi olarak seni ilan ediyorum mehmet aklımın bi ucunda kalsın bu fikrin,çok sağol. olmadı beşiktaşta yakalarım illa ki ben seni çizerim bi güzel filmlerini
ben yarisimin logosunu seviyorum yandan bakıldığında burun gibi önde duruyor.çok itici fransız arabası c2 gibi olmuş önü birde eklentiler standart herkezde olanlardan
işte gerçek sade güzellik bu olsa gerek. gerçekten sade ve güzel...
haklısın abi aslında body kit konusunda , bu ekler fazla güzel değil önle yanlar fena değil de , arka pek hoşuma gitmedi benim , logoyu iptal etmekten vazgeçtim zaten kim uğraşıcak bidaha onunla...