0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence biraz sakin olalım. Mahmut bey siz dışardan,motor kompartımanın bayağı dışından plaka v.s görülecek şekilde çekin olay kapansın maşallah kazasız belasız diyelim tamam gelin görün arabamı diyerek bir yere varamazsınız bence
hadi bakalım inşallah arkadaş yüzümüzü kara çıkartırda böyle biri aramıza katılmış olur.168 beygir ama leylek gibi araba
zaten bir o eksik, bizim de bu foruma tek istediğimiz şey 168hp coilover takılı ama hiç alçaltılmamış bir ae92 bir bilseniz nasıl istiyorum *** olmayı
Bende senin istediğinden olmak istiyorum türkay
bende istiyorum olmak nasıl oluyorsunuz banada yardımcı olun
bende istanbul ümraniiyede oturuyorumm yavuztürkde yakının bi görmek isterim kardeş şu aracı liste kabarık baya yakından görmek lazım kitayı:)
bence bu arkadaş daha siteye girmez:) keşke demeseydim bi üyeden olduk..
işin komiği hiç bir dergide hiç bir internet sitesinde bu denli müthiş bir proje yer almamış allah allah
bende o araba bile onun degil akrabasını komşunun falan dır
Salih kardeşim Allah için şu arkadaşla konuş iletişime geç yer zaman belirle yada saati ayarlayın , yanınada adam gibi bi fotoğraf makinesi al, git bol bol şu 168 HP lik saate 240 KM hız yapan ve Coilover + Cai + titanyum ıvır zıvır + kısa şanzıman vs vs vs'li aracın fotolarını çek ve buraya koy,eğer dediği gibi çıkarsa arkadaştan özür dileyelim burda
siz dert etmeyin arkadaşlar gider bakarım ne varsa sıralarız size ama bakalım o arkadaşdan daha cvb gelicekmi olmadı o verdigi adresin oralara giderim kar biraz kalksında arabayı bulursam bi not yazarım.