0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onların harfleriyle bizim harfler farklı yanılmıyorsam ?
konu cok eski ama bunu belirtmek istedim. toyota logosuna dikkatlice bakılırsa t-o-y-o-t-a harflerini bulabilirsinz bence buda olabillir logonun anlamı..
Arkaşlar piyasada çok yalan yanlış bilgiler var.Yok toyotanın içinde ki oval elips müsteri ve arabanın kalbini temsil ediyomuş Gerçeği şudur arkadaşlar;Toyota nın amblemine dikkatlice bakarsanız o oval halkaların aslında Toyota yazdığını fark ediceksiniz
Haftasonu elimdeki toyota anahtarlıgına bakarak düşündüm neden böle bir sekile girde acaba diye düşündüm ve sonuc aklıma gelen böle birşey oldu Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.ushaksızmıyım ama
Yanlış hatırlamıyor isem ALMANYA dan gelen bir bürokrat japon yada görüşmeler esnasında japonların otomobil yapacalarını duyar ve gülerek siz ancak TOYOTA arbalar yaparsınız der .Toyota oyuncak arba anlamına geliyormuş .Bunu gurur yapan japonlar gün gelecek dünyanın en iyi otomobilini yapacagız der ve toyota bugünlere gelir zamanında ALMANLAR TOYOTA markasını küçümseyen almanlar şimdi dünyanın en iyi aracı oldugunu kendileri kabul ediyorlar .
Toyota ismi toyotayı kuran adamın soyadı değil mi (Kiichiro Toyota)
emek harcamışşsın ellerine sağlık ama alakası yok.İlk arabalarında da TOYOTA yazardı sadece amblem yoktu yani.O halkaların içinde T-o-y-o-t-a yazar.Ve de mühendis olan 'Eiji Toyota' tarafından kurulmuştur.İkinci dünya savaşı zamanlarında ordunun ihtiyaçlarını karşılamak için üretimi hızlanmış ve desteklenmiş.O yüzden kalitesini arttrabilmiş.Çünkü devlet desteği bir başka
kadir büyük emek harcamıssın.Bu vakitten sonra hayırmı diyecez usta..