0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makara Team Müracaat By A.C.D
kumandası ne kadar tutar ve pilli değil dimi bu benzinli!! birazda eğitimle kesin almak isterim...
çılgınsın üstad. çok eğlenceli görünüyor.
Masallah, bir gun gelir, Mesut, parca parca toplayip bunlarin aslini da monte edersin sen
abi süperler vallahi severim böyle aletleri gerçekten çok güzel olmuşlar
Aman Mesut abi. Kafa gitti
..naptın sen yahu evi ambara çevirmişsin.mübarek tek kişilik helikopter sanki,artık işede bunula gidersin .ilk uçuşundaki gibi bir acemilik yapma sakın,mazallah bu düşerse koca bir mahalleyi tehlikeye atmış olursun .neyse hayırlı olsun,kazasız belasız uçuşlar...
Saolasın Surayım ilk uçuşuda sende gel birlikte görelim şu canavarın uçuşunu
tekne veya 1/5 lerle ilgileniyomusun ?? nelerin var merak ettim şimdi..
abicim mükemmel model inşallah dogru yazmışımdır yanlış olunca bana kızıyon ya hani ondan dedim.benimde hobim 1:64 araba biriktirmek 45 tane var her gittigim yerden alıyorum odamda bi tane rafım var üstü full dolu.bu arada yeni aldıgına atlada gel abicim ya adam taşır ya o maşallah diyim mükemmel bi model kazasız belasız inşallah çok begendim
Tekne yokta uçak heli ve araçları var 4 teker olanlardan Zaten hobi bölümünü incele tüm araçlr mesut abinin Yüzde 90 ıda kendi montajı... Hatta el yapımı uçağıda var ....Bana ne oluyosa gece gece öle bi anlattım işte Mesut abimi
Hayırlı olsun mesut allah kaza bela vermesin.Bizim ufaklıkta büysede birlikte birşeyler yapsak hep aklımda inşallah yapıcaz birkaç model belki ona aşılarım bu güzel hobiyi.
Mesut sorması ayıp ne kadar tuttu bu canavar?