0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut araba araba olunca böyle fotolarını kullanırlar. Arkadaş forumda senin arabayı da biliyodu herhalde ki hemen kullandı.Allah nazardan saklasın. Ne zaman yapılı bir corolla hb görse abim yok Mesutun araba kadar güzel değil diyo. Ki o yapılı arabaları pek sevmez.
Hazım abi teşekkür ederim abinin bu güzel sözleri için, yaz gelsinde biraz buluşmalar düzenliyelim valla özledim ya toplantılardaki arkadaşları dostları yine saç kavurma yermiyiz ben yine 4 kişilik saç kavurmayı tek başıma yer yine sizin yemeklere sulanırım
Al işte itirafın bini bir para arkadaş Sonra A.C.D. çok yiyo Adam benim yemeğe bile sardı o gün yaa misafir diye bişe diyemedim
sizde cüsseye aldanıp ona göre yemek sıparişi vermeyin kardeşim
şşş neolmuş burda ya sohpet almış yürümüş yeni helikopter aldımda onu toplamakla uğraşıyordum forumda bi konu açıp fotoları ekliyeyim bari Arkadaşlar o günkü saç kavurmanın tadı damağımda heleki güveçte kaşarlı mantarlar offf diyorum en kısa zamanda bidaha yapalım ya şunu
İyi hatırlattın abim yaa yarın da pazar ben bi gidiyim kar manzarası eşliğinde vuruyim kaşarı mantarın gözüne
ya olm bitarafımız şişicek napıyosun sen ya kaçına kadar ordasın sen geliriz belki ziyarete