0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aRKADAŞLAR lastiklerimi değiştirmek üzere lstkcime gittim Fiyatlar şöyle (195 60 15R Hsınıfı)Michelin sever...............160 tlBrigestone er300...........145 tlLassa revo...................140 tlGoodyear eficientgrip.....135 tlHepsini bu fiyatlara 6 taksite alabiliyorumİçlerinde en uygunu goodyear ama yeni model olduğu için testi filanda çok yok michelinden daha sessiz konforlu ve tasarruflu diyorlar çeşitli sitelerde ve goodyearın resmi sitesinde ama lastikcimde önceki modelleri sertti memnun kalmayabilirsin hocam diyor İyice kafam karıştı goodyear almak istiyorum ama istediğim gibi çıkmazsa 2-3 yıl nasıl dayanırım yanlıış yapmayayım diyorum.Benim kriterlerim konfor (yumuşaklık +sessizlik) önceliklidir Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Verilere göre good year, michelin'i silmiş ve ekonomi lastiği olarak öne geçmiş. Güvenlik açısından ise Turanza önde görünüyor. (İmpetus 'da her halde Turaza'ya benzer bir lastiktir)
Bülent bey o anda o sesi duydu iseniz daha sonra lsatik hamurunun sertleştiğini ve sesin darbelerin arttığınıda düşünecek olursanız bence iyi bir dönüş yapmışsınız.Umarım yeni lastiklerinizde balon yarılma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.Genel şikayetleri bunun üzerine.ama sessizlik sizin için önemli ise ideal seçim.Gerçi benim için de sessizlik konfor önemli idi ama gidip efficientgrip taktırdım.
Emre bey goodyear effinctgrip leri ne zaman taktırdınız ses konfor yol tutuş kullanım yakıt gibi özeliklerini yazabilir misiniz?michelın ile kıyaslayabilir misiniz?