merhaba arkadaşlar, öncelikle toyota marka araç kullanmaktan son derece memnunum. yaklaşık 10 yıldır bu marka araç kullanıyorum. yakın bi zamanda şöyle bie sorun yaşadım ve hala tereddütte olduğum için çözemedim. aracımın (corolla hb sol 2005 model) ön camı çatladı. değiştrmeyi düşünüyorum. camı kaskomun anlaşmalı servisinde değiştirdiğim takdirde yağmur sensörü ve ön cam rezistansına zarar gelirmi yoksa servistemi camı değiştireyim kararsızım. çünkü kaskom camın hepsini servis ise % 80'nini karşılıyor. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. kolay gelsin.
Hakan bey,
Sizin başınıza gelen sorunun benzerini ben de yaşamıştım.
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/on-camim-catladi-kaskom-da-var-cami-degistirsem-mi/Linkini verdiğim konu başlığında bütün detayları var. Tekrar özetlersem:
Benim sigortam Aksigorta'nın "Toyota Kasko" adındaki sigorta paketindeydi. Camım çatladığında Sonkar servise gittim, kasko poliçemde "Toyota Kasko" yazmadığı için fark istediler. Ben de acenteme durumu anlattım, aynı zamanda bu forumda olayı yazdım. Sonra Aksigorta merkezinden birileri buradaki mesajı okuyup benimle iletişime geçti, sorun servisteki bilgisayarda benim kaskonun "Toyota Kasko" olarak görünmemesiymiş, aslında poliçem "Toyota Kasko" olduğu için sigorta şirketi sonkar servisini arayıp durumu açıklığa kavuşturdu, servisten randevu alıp uygun bir zamanda çatlak ön camı orjinaliyle değiştirdim.
Umarım bu bilgiler işinize yarar. Geçmiş olsun.