0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istanbulda bu işi profesyonel manada yaptırmak istiyorsanız çoğu tanıdığımın yaptırıp memnun kaldığı tek adres protac çünkü kaplama profesyonel yapılmadığı mühletçe yıkama sonrası yada hava değişiklikleri sonucu malzemenin kalitesine göre işlemde aşınma yada kalkma oluşabiliyor.maslak sanayide bunun için yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.Ankara için foliotech i üretebilirim onlarda sadece bu kaplama işiyle ilgileniyorlar.protac keşke işinde iyi olduğu kadar esnaflığındada iyi olsa,ilgi,alaka,bilgilendirme sıfır
no panik arkadaşlar 17 senedir bu işi yapıyorumsadece ve sadece araş kaplama. dediginiz rakamlar felaket ya biraz yavaş.firmalar hakkında yorum yapmayacagım ben bagımsız çalışıyorum izmirde 6 sene kaldım baya bi adet yaptımherhangibi sorununuzda yardımcı olabilirim.mailden bana ulaşiabilirsiniz.teşekkür
sadece tavanı mat siyah folyo kaplatsak ne kadar tutar fiyatı , ruhsata işletmeye gerek var mı , varsa ruhsata işletme işlemi ne kadar tutar , bilginiz var mı arkadaşlar ?
Arkadaşlar benim aracın tavanını parlak siyaha kaplatsam nasıl olur sizce? makyajsız kasada gördum yolda giderken inceleyemedım ama gözume güzel görundu??