Gönderen Konu: araç kaplama  (Okunma sayısı 8341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: araç kaplama
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2010, 22:56:39 »
istanbulda bu işi profesyonel manada yaptırmak istiyorsanız çoğu tanıdığımın yaptırıp memnun kaldığı tek adres protac çünkü kaplama profesyonel yapılmadığı mühletçe yıkama sonrası yada hava değişiklikleri sonucu malzemenin kalitesine göre işlemde aşınma yada kalkma oluşabiliyor.maslak sanayide bunun için yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.Ankara için foliotech i üretebilirim onlarda sadece bu kaplama işiyle ilgileniyorlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2010, 22:56:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2010, 01:23:06 »
istanbulda bu işi profesyonel manada yaptırmak istiyorsanız çoğu tanıdığımın yaptırıp memnun kaldığı tek adres protac çünkü kaplama profesyonel yapılmadığı mühletçe yıkama sonrası yada hava değişiklikleri sonucu malzemenin kalitesine göre işlemde aşınma yada kalkma oluşabiliyor.maslak sanayide bunun için yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.Ankara için foliotech i üretebilirim onlarda sadece bu kaplama işiyle ilgileniyorlar.

protac keşke işinde iyi olduğu kadar esnaflığındada iyi olsa,ilgi,alaka,bilgilendirme sıfır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2010, 02:10:04 »
no panik arkadaşlar 17 senedir bu işi yapıyorumsadece ve sadece araş kaplama. dediginiz rakamlar felaket ya biraz yavaş.firmalar hakkında yorum yapmayacagım ben bagımsız çalışıyorum izmirde 6 sene kaldım baya bi  adet yaptımherhangibi sorununuzda yardımcı olabilirim.mailden bana ulaşiabilirsiniz.teşekkür
benim araba bej, beyaz veya mat siyah kaplatmak niyetindeyim
dükkan alet edavat varmı, yerin nerede fiyat kaça mal olacak (civic 08 için)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2010, 02:16:27 »
İzmirde bulsam anında kaplatıcam, hem değişiklik olur, hemde gerçekten orijinal boyayı korur, çizik riskide minimuma düşer, acama kaplamanın bi yeri çizilince yama yapabiliyorlarmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 10, 2010, 22:40:12 »
arkadaşlar bu işi yapan firma bulabilirsiniz bol miktarda var ama dikkat etmeniz gereken sey folyonun kaplanması degil çıkartılması.cam filmi gibi buna dikkat edecek olursanız folyonun 3m olmasına dikkat edin derim.iyi mal çıkarılacağı zaman belli oluyor çünkü.
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2010, 00:38:15 »
sadece tavanı mat siyah folyo kaplatsak ne kadar tutar fiyatı , ruhsata işletmeye gerek var mı , varsa ruhsata işletme işlemi ne kadar tutar , bilginiz var mı arkadaşlar ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2010, 08:44:29 »
sadece tavanı mat siyah folyo kaplatsak ne kadar tutar fiyatı , ruhsata işletmeye gerek var mı , varsa ruhsata işletme işlemi ne kadar tutar , bilginiz var mı arkadaşlar ?

Tamponlar dışındaki her türlü renk değişikliğini ruhsata işletmek gerekir diye biliyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 11, 2010, 16:17:15 »
iyi valla folyo kaplat ruhsatı değiştir, folyoyu çıkart yine ruhsatı değiştir, çok meşakkatli ve masraflı iş bu ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 11, 2010, 16:24:27 »
bu işi yapanjfirmalar içinde ismi şu an aklıma gelmiyor..ruhsat işlemlerini kendileride halleden ekip vardı.. yani kaplama fiyatı haricinde işlemleride gerçekleştiriyolar..ayrıca şu şikayet benim bulunduğum sanayi ortamında gelen şikayetler..duyduğum kadarı ile plastik bakalitler ve plastik parçalarda kalkmların olduğu eğer mümkünse en azından tamponları aracın folyo rengine göre mat şeklinde boyatmaları..plastik parçalardada sökülürken izlerin kaldığı söylentileri..parçaların kalkmaları gözlemlediğim 2 araç bmw m5  audi Q7  deformeler ve minik minik kalkmalar gördüm..yukarıda anlatılanlar gibi marka isim işçilik ve folyonun kalitesi önemli..bu iş piyasaya daha yeni yeni çıkıyor..rekabet piyasası oluşacak ve fiyatlar indirgenecektir..benim tavsiyem biraz daha beklemek.. ;) 
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #29 : Haziran 11, 2010, 16:47:18 »
geçen gün ankara buluşmasındada bu konu geçmişti aramızda dün de bir trafik polisi abime sordum aracım siyah mat siyah folyo kaplatsam değişiklik gerekirmi ruhsatta diye renk bölümüne parantez içinde  Siyah ( mat siyah )  yazması gerekiyormuş :(
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #30 : Ağustos 12, 2010, 12:19:54 »
ben 3 ay önce bir firma buldum  denedim aracıma kızım dıyecek hale getirdiler :D kızımı cok seviorum  sizlede paylaşayım

http://www.ikiadam.net

.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 12, 2010, 13:05:52 »
Arkadaşlar benim aracın tavanını parlak siyaha kaplatsam nasıl olur sizce? makyajsız kasada gördum yolda giderken inceleyemedım ama gözume güzel görundu??
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 12, 2010, 18:38:46 »
aslında mantıklı bir işlem arananın çizilme derdi yok küçük hasarlarda
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #33 : Kasım 02, 2010, 12:48:42 »
Arkadaşlar  resimdeki  gibi aracı reklam kaplayan http://www.ikiadam.net gibi yer biliyomusunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #34 : Kasım 07, 2010, 03:12:32 »
Arkadaşlar benim aracın tavanını parlak siyaha kaplatsam nasıl olur sizce? makyajsız kasada gördum yolda giderken inceleyemedım ama gözume güzel görundu??
Harika olur Ankara'dada var panaromik cam tavan gibi görünüyor ve araca ap ayrı bir hava katıyor kesinlikle öneririm Teoman abi ;)
..::тcт αηкαяα::..