0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok canım ne yanlış anlaşılcak Hakkı reis de ki daşş gibi yürek kimde var beaa
Hee ben varım vermiş gazı dikkat et yanmasın
Gaz felan yok o cümlede bi gizli nesne var Reis anladı oniiiii
"Taş yürek" acımasız demektir yalnız..Tabi oradaki mecaz başka da Hakkı bey ileride "sizi yürekten kutluyorum" veya "Yüreğimin baş köşesindesiniz" gibi bişey söylerse...
top secret
aha forumu yine perte çıkardılar ya sizin bigün çeneniz durmuyomu yeni gelen üyeler bu konuyu okursa ne der yahu Aydın abi Büyük hazır yapıyomuyuz balık partisi
Evet ''taş yürek'' acımasız gaddar demektir ancak araya gibi girince ''taş gibi'' dediğimizde taş gibi sağlam gibi bir anlam oraya çıkabiliyor ki bununda konumuzla alakası yok Dediğimiz gibi Hakkı abim anladı oniiii
Vay bee büyükler hazırlanıo bizi çağırma zaten bekarım die mi leyynn Hem hatunlardan izin belgeniz olmadan masaya filan oturmayın sonra telefon açalar malar hazırola geçmeyin İmza Hürgeneral Çaktırma Hikmetcan
Aydın abi Büyük hazır yapıyomuyuz balık partisi
Uzun süredir yapılmadığı için forumun geyik potansiyeli yükselmiş doğal olarak Arada bir deşarj olmak lazım
...bizim izin belgemiz herdaim imzalı sormayık herdefasın da ;)Dimi Gerekli
Bunu söyleyen arkadaşlarım cep telefonlarını kapatırlar her defasında Eve döndükten sonra da kendilerinden bir süre haber alamayız
Boşver Ahmet.. Evlilerin içki sofrasını ne yapıcan. Sen yüreğinin götürdüğü yere git ..
A.C.D. sen zaten masaya davetlisin ilk balık olarak
Ben sizin rakı şişenize balık olurum abicim ama o zamanda size rakı kalmaz Hakkı üstadımın bu realistik yönü yok mu beni mest ediyor Aydın abicim sen içtikten hemen sonra yiyorsun sanırım fırçayı uyandığında hatırlamıyorsun aslında güzel taktik
Eminim balık gibi yutarsın Fırça değil balık balık