0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer sorun tespit edilirse ve araç garanti kapsamındaysa(bakımları tam ise) muhtemelen garanti kapsamından işlem yapılır. Bence öncelikle garantinin okey verip vermeyeceğini görmeniz gerekir.
iyi bir para veren olursa satacağım kemal bey ve ali rıza bey....bu gidişle nagihan hanımda satacak arabayı....
Arkadaşlar bana öyle geliyorki Nagihan hanımı yanıltıyorsunuz, motor ve mekanik aksam arızaları kullanmaya bağlıdır, garanti kapsamına girmez,Garanti üretim hatalarına karşıdır,bu arada triptonik vites olduğuna göre debriyaj balatasına baktırmak ne demek oluyor hakan bey, bu arabada debriyaj pedalı olmadığına göre debriyaj da yok demek değilmidir, yoksa MMT lerde , tam otomatiklerden farklı olarak debriyajmı var..??Zaten kızcaaz servislerin ne kazıkçı, ne paragöz, ne sinekten yağ çıkarı zihniyette olduğunu bilmiyor...
Düşündüğünüz fiyat nedir, forum üyelerine indirim varmı, arabanızın bir kaç resmini de görebilirmiyiz, sattıktan sonra ne almayı düşünüyorsunuz
16.750 tl. indirim yok.satıp honda alacağım.... kızcağızın kafasını karıştırdık....başlığı karıştırdık...forum halkına veda edelim bari.... zira atılmak üzereyiz....
Üretim hatası dışındaki hiç bir motor aksamı garantiye girmez, nagihan hanımın mevcut arızası kesinlikle kullanım hatasıdır, boşuna kızcağızı yanıltmayalım.
Nagihanın hiç şansı yok, şirket arabası almış, herşeyin kullanıcı hatası olduğu kesinyarışta kulanılan arabalar, şirket arabaları zaten kara listede, üstelik toyota arıza vermemesiyle ünlü bir arabayken....
kör atın kör alıcısı olur