0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben de istiyorum... biri de kalkıp "abla gel bi bakalım şuraya gidelim şunları yaptıralım" demiyo... beni adamdan saymıyolar burdaa...
Oğuzhan senin araba bugün saat 19.00-20.00 sularında Ayrancı Hoşdere caddesindemiydi yoksa benmi benzettim
xenonu koydum kardeş.discovery diye bi marka.gerçekten aydınlatma o kadar değişti ki anlatamam.yıllardır önümdeki yaklaşan cisimi xenonlarla gördüm
oldu mu şimdi yaa yakışmamış, tü kaka güle güle eskit kardeşim, ilk ve büyük bir adımdı aynı doğrultuda ilerliyoruz ya hadi hayırlısı ben de ses sistemiyle başlayıp farla devam etmiştim
İlginç bir planım var Logosuz panjuru taktıktan sonra ön tampon sinyallerine siyah transparan film çekcem sonra da Ferhat'ın aracındaki gibi ön tampona folyo çekecem.. Güzel durur diye düşünüyorum , görcez
Neresi ilginç la bunun ben yaptım bu dediklerini
Eminmisin Benim tamponda folyo değmeyen yer kalmadı muhtelif zamanlarda
Sen öyle diyorsan öyledir Dikkat etmemişim demek ki Neyse ön taraf seninkinin aynısı olacak o zaman Arka tarafta Türkay'ın rollasına benziyor. Özgün birşeyler yapmalıyım
işe bak ya burnu ahmet candan kıçı benden aldı adam olm önüne atlıcaklar ahmet can diye, arkandan vurcaklar türkay diye bilirsin biz plakaya bakmadan tanınanlarız
Sonra senin şeritin siyahından çekecem onu da say
+ sonsuzz Being unique is something different İstersen benim panjuru göndereyim ya laa
İzmirde olsaydınız ben yardımcı olurdum size, eski mezunlardan bir öğrencim yapıyor bu tür işlerihem çok özenli çalışıyor hemde çocuk para bile almaz benden