Gönderen Konu: Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi?  (Okunma sayısı 6525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi?
« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2010, 11:28:05 »
):)::) buradayım dostlar:):): ama kemal abinin bu oltasına gelmeye niyetim yok:):):
ama genede kemal abiye sormak isterim bu soruyu:):) hangisi sultanlık??? 50 yıldır aynı yastığa başkoyduğunuzagöre sizde evlilik diyorsunuz galiba:):):)
 Geçtiğimiz günlerde 2 gün siteye girememiştim.Bu arada konuyla ilgili yazılanları şimdi gördüm. :)
  50 yıl mı? :o  Nerede o yastık? Hatta nerede o yastıklarım dersem, daha doğru olur.  :D Orasını fazla karıştırırsak arka arkaya konu açmam gerekir.Böyle kalsın. :D
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2010, 11:28:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 19, 2010, 11:34:56 »
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

;)

hakkımda bilmediğiniz şeyler var tek merci umut bey değil.... ;)

Banane erkek dayanışması :D :D

Tek merci Umut Çelikel :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 19, 2010, 11:40:47 »
ikici merci Hande teyze :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 19, 2010, 11:41:18 »
vay vay vaayyy....... uzun zamandır terlik fırlatmıyordum hanımefendiliğimden.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ocak 19, 2010, 11:46:19 »
vay vay vaayyy....... uzun zamandır terlik fırlatmıyordum hanımefendiliğimden.....
farkındayım  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ocak 19, 2010, 11:48:59 »
farkındayım  :rofl:

tabi bu fırlatmayacağım anlamına gelmiyor..... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ocak 19, 2010, 11:58:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 19, 2010, 12:03:33 »
Bu ne yaa ..
Bütün erkekler gibi futboldan konuşsak ya.. :)

Ahmet Bey konu futbol değil ya ondandır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 19, 2010, 12:05:38 »
  Geçtiğimiz günlerde 2 gün siteye girememiştim.Bu arada konuyla ilgili yazılanları şimdi gördüm. :)
  50 yıl mı? :o  Nerede o yastık? Hatta nerede o yastıklarım dersem, daha doğru olur.  :D Orasını fazla karıştırırsak arka arkaya konu açmam gerekir.Böyle kalsın. :D
tecrübe konuşuyor demek ki yastık dayanmıyor  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 19, 2010, 18:52:26 »
  50 yıl mı? :o  Nerede o yastık? Hatta nerede o yastıklarım dersem, daha doğru olur.  :D Orasını fazla karıştırırsak arka arkaya konu açmam gerekir.Böyle kalsın. :D

yenge duymasıon kemal abi:):) yoksa tecrübeniz karşısında çapka çıartırız bilirsiniz:):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ocak 19, 2010, 19:51:04 »
tecrübe konuşuyor demek ki yastık dayanmıyor  :rofl:
yenge duymasıon kemal abi:):) yoksa tecrübeniz karşısında çapka çıartırız bilirsiniz:):):)

Bu gün konu başlığı ile ilgili aşağıdaki yorumu yazdım.

Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi?
« Yanıtla #9 : Bugün 12:52:05 » Alıntı Değiştir  

--------------------------------------------------------------------------------
  Bazı tercihlerin iyi mi, kötü mü olduğu yaşanmadan anlaşılmaz. Evlilik bu tercihlerin başında gelir. Bu konu hakkında yaşayanların vermiş olduğu karara saygı duymak en doğrusudur. Çünki; Hiç bir kimsenin özel yaşantısını dışarıdan görmek ve yorum yapmak doğru değildir.
  Dışarıdan bakıldığında evi olan, arabası olan, çocukları ve meslekleri olan mükemmel evli çiftler, ancak içeriden baktığınızda aralarındaki paylaşımlar azalmış, iletişimsizliğin en üst seviyede olduğu, “keşke evli olmasaydım” duygularıyla yanıp tutuşan çiftler olarak karşımıza çıkar. İlişkinin devamlılığını ve kalitesini sağlayan temel faktörler paylaşımlarımız ve aramızdaki iletişim, sevgi ve güvendir.
   Evlilikte ortaya çıkan sorunla kişilerin günlük yaşamlarını olumsuz etkileyecek kadar hoşgörü sınırını aşıyorsa, iletişimi bozuyorsa, başarı  ve beceriyi zayıflatıyorsa, gereksiz yere ortaya atılıyorsa ve mantıkla çelişiyor, yaşam gerçekleriyle bağdaşamıyorsa tehlike sinyalleri çalmaya başlamış demektir.
    Çiftlerin gerçek aşk ve sevgiyi vermesini ve almasını, karşısındaki kişinin ihtiyaçlarını ve kişiliğini kendisininki kadar önemli olduğunu kavramalarını,şiddet, zorlama ve sömürüden kesinlikle kaçınmalarını gerektiğini çok iyi bilmeleri gerekir.
   İki ayrı dünyalının bir yerde beraber yaşaması bu faktörlerin dışında şansa ve kadere bağlıdır. Bu nedenle hepimize bol şans dilemekten başka bir söz düşünemiyorum.

Yukarıdaki yorum sehven Aydın Bey'in açtığı konu (Bu Şarkı Başta Türkay+A.C.D ve Tüm Bekarlara :D ) ile karışmıştı.  Sonra farkına vardım ve ;

''Konular yanlışlıkla karıştı gibi.  Bende ilk defa bu kadar güldüm. Herhalde düzeltilir''  Diye cevap yazdım.

Sonra buna karşılık 14.27.31 de ismini bilmediğim bir arkadaşımız bana şu cevabı yazmış.

''eğlence konusunda bu kadar ciddi bir yoruma gerek yok''

Bu arkadaşımız bana özel mesaj çekerek veya konu başlığına biraz daha dikkatli bakarak gerçeği öğrenebilir veya ben kendisini bilsem,  özel mesajla durumu izah edebilirdim.Dikkat ederseniz yukarıdaki mesajın konu başlığı da
    '' Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi? ''

ŞİMDİ BEN Mİ DOĞRUYUM, BANA YAZILAN CEVAP MI DOĞRU?

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ocak 19, 2010, 21:10:00 »
İlk olarak + ve ya - olayının defalarca tartışıldığı halde tekrar tekrar gündeme gelmesi bu ortamı soğuttuğunu belirtmek isterim... Bende daha önce birçok ilginç nedenden - alkış aldım aralarında canım sıkıldı bile vardı buyrun araştırın listede mevcut - alkış....

Eksiyi ben verdim, siz ikinci mesajı henüz yazmamıştınız ben eksi vermek üzereyken sayfa açıktı son yorumda sizin uzun yorumunuzdu... O ara ofis değiştirmem gerekti geldiğimdede sayfa yenilemeden eksiyi verdim pişman değilim...

Ayrıca eksi ve ya artı butonunun açıklama kısmına yaşadığım bir olaydan sonra sürekli ismimi yazmayı huy edindim ancak karakter kısıtlaması olduğu için açıklamaya ismimi yazamadım....

Ama bu kadar öğrenmek istediğinize göre yinede açıkladım çekincek değilim...

Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 19, 2010, 21:54:31 »
İlk olarak + ve ya - olayının defalarca tartışıldığı halde tekrar tekrar gündeme gelmesi bu ortamı soğuttuğunu belirtmek isterim... Bende daha önce birçok ilginç nedenden - alkış aldım aralarında canım sıkıldı bile vardı buyrun araştırın listede mevcut - alkış....

Eksiyi ben verdim, siz ikinci mesajı henüz yazmamıştınız ben eksi vermek üzereyken sayfa açıktı son yorumda sizin uzun yorumunuzdu... O ara ofis değiştirmem gerekti geldiğimdede sayfa yenilemeden eksiyi verdim pişman değilim...

Ayrıca eksi ve ya artı butonunun açıklama kısmına yaşadığım bir olaydan sonra sürekli ismimi yazmayı huy edindim ancak karakter kısıtlaması olduğu için açıklamaya ismimi yazamadım....

Saygılar...

Ne (+) dan, ne de (-) den bahsettim, ne de gündeme getirdim.  ;) Benim alkışlarla işim yok. Benim için önemli olan yazılanların, tutum ve davranışların içeriğidir. Sadece sehven yanlış yere açılan bir konunun ters anlaşıldığından bahsettim.Zaten sizin yaptığınızı bilseydim OLAĞAN hareket kabul edip konuyu gündeme bile getirmezdim.Çoğu kez olağan hareketlerde pişmanlık duyulmaması normaldir. :)
    Buraya yazdıklarımız bir yerde bizim kimliğimizi ortaya çıkartır. Herkes tarafından okunan bu forumlarda düzeyli ve hoşgörülü tartışmaların da,  yapılan yanlış hareketlerin de diğer üyelerce izlendiği ve ayrıca Yöneticiler tarafından dikkate alındığını düşünmekteyim.

''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 19, 2010, 22:07:10 »

Tamam o zaman bundan sonra aldığınız bütün eksileri ve kötü yorumları benim yazdığımı varsayıp büyük harflerle olağan sayın ve gündeme getirmeyin....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ocak 19, 2010, 22:49:06 »

Tamam o zaman bundan sonra aldığınız bütün eksileri ve kötü yorumları benim yazdığımı varsayıp büyük harflerle olağan sayın ve gündeme getirmeyin....
  Yazdığım yorumda kurallara aykırı, örf ve adete aykırı, ahlak kurallarına aykırı, direk sizi ilgilendiren bir bölüm varmıy dı?
 Bir benim yazımı okusun herkes;

Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi?
--------------------------------------------------------------------------------
 '' Bazı tercihlerin iyi mi, kötü mü olduğu yaşanmadan anlaşılmaz. Evlilik bu tercihlerin başında gelir. Bu konu hakkında yaşayanların vermiş olduğu karara saygı duymak en doğrusudur. Çünki; Hiç bir kimsenin özel yaşantısını dışarıdan görmek ve yorum yapmak doğru değildir.
  Dışarıdan bakıldığında evi olan, arabası olan, çocukları ve meslekleri olan mükemmel evli çiftler, ancak içeriden baktığınızda aralarındaki paylaşımlar azalmış, iletişimsizliğin en üst seviyede olduğu, “keşke evli olmasaydım” duygularıyla yanıp tutuşan çiftler olarak karşımıza çıkar. İlişkinin devamlılığını ve kalitesini sağlayan temel faktörler paylaşımlarımız ve aramızdaki iletişim, sevgi ve güvendir.
   Evlilikte ortaya çıkan sorunla kişilerin günlük yaşamlarını olumsuz etkileyecek kadar hoşgörü sınırını aşıyorsa, iletişimi bozuyorsa, başarı  ve beceriyi zayıflatıyorsa, gereksiz yere ortaya atılıyorsa ve mantıkla çelişiyor, yaşam gerçekleriyle bağdaşamıyorsa tehlike sinyalleri çalmaya başlamış demektir.
    Çiftlerin gerçek aşk ve sevgiyi vermesini ve almasını, karşısındaki kişinin ihtiyaçlarını ve kişiliğini kendisininki kadar önemli olduğunu kavramalarını,şiddet, zorlama ve sömürüden kesinlikle kaçınmalarını gerektiğini çok iyi bilmeleri gerekir.
   İki ayrı dünyalının bir yerde beraber yaşaması bu faktörlerin dışında şansa ve kadere bağlıdır. Bu nedenle hepimize bol şans dilemekten başka bir söz düşünemiyorum.''

Bir de sizin yazınızı okusun herkes;
 (En son satır bana karşı olan OLAĞAN alışkanlığın devam edeceği hakkında mesaj vermiyor mu?) :)

Saygılar...

''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 19, 2010, 22:54:37 »
Evet bir konu daha mundar oldu...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 19, 2010, 22:58:29 »
                    Hiç bi satırın birşey verdiği yok herşey ortada başkada birşey yazmanın anlamı yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ocak 20, 2010, 09:58:16 »
 :blink: :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ocak 20, 2010, 10:09:48 »
Arkadaşlar ne oluyor lütfen bırakalım boşa tartışmayı hatta dün güldük Kemal abi konuları karıştırdı diye lütfen konuları böyle tartışmalara açıp konuyu Mındar etmeyelim Özel Mesaj denilen birşey var bu forum da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ocak 24, 2010, 18:49:57 »
Su ülke sartlarinda bekarlik ;)