0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
) buradayım dostlar:): ama kemal abinin bu oltasına gelmeye niyetim yok:):ama genede kemal abiye sormak isterim bu soruyu:) hangisi sultanlık??? 50 yıldır aynı yastığa başkoyduğunuzagöre sizde evlilik diyorsunuz galiba:)
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hakkımda bilmediğiniz şeyler var tek merci umut bey değil....
vay vay vaayyy....... uzun zamandır terlik fırlatmıyordum hanımefendiliğimden.....
farkındayım
Bu ne yaa ..Bütün erkekler gibi futboldan konuşsak ya..
Geçtiğimiz günlerde 2 gün siteye girememiştim.Bu arada konuyla ilgili yazılanları şimdi gördüm. 50 yıl mı? Nerede o yastık? Hatta nerede o yastıklarım dersem, daha doğru olur. Orasını fazla karıştırırsak arka arkaya konu açmam gerekir.Böyle kalsın.
tecrübe konuşuyor demek ki yastık dayanmıyor
yenge duymasıon kemal abi:) yoksa tecrübeniz karşısında çapka çıartırız bilirsiniz:)
İlk olarak + ve ya - olayının defalarca tartışıldığı halde tekrar tekrar gündeme gelmesi bu ortamı soğuttuğunu belirtmek isterim... Bende daha önce birçok ilginç nedenden - alkış aldım aralarında canım sıkıldı bile vardı buyrun araştırın listede mevcut - alkış.... Eksiyi ben verdim, siz ikinci mesajı henüz yazmamıştınız ben eksi vermek üzereyken sayfa açıktı son yorumda sizin uzun yorumunuzdu... O ara ofis değiştirmem gerekti geldiğimdede sayfa yenilemeden eksiyi verdim pişman değilim...Ayrıca eksi ve ya artı butonunun açıklama kısmına yaşadığım bir olaydan sonra sürekli ismimi yazmayı huy edindim ancak karakter kısıtlaması olduğu için açıklamaya ismimi yazamadım.... Ama bu kadar öğrenmek istediğinize göre yinede açıkladım çekincek değilim...Saygılar...
Tamam o zaman bundan sonra aldığınız bütün eksileri ve kötü yorumları benim yazdığımı varsayıp büyük harflerle olağan sayın ve gündeme getirmeyin....