Gönderen Konu: VERSO MU?ZAFİRA MI? TOURAN MI?C-MAX MI?SCENİC Mİ? HANGİ AİLE ARABASI ???  (Okunma sayısı 24056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Verso toyota sorunsuzluğu olduğu için.Ama iç dizayn,konfor,görüntü ve yakıt ekonomisi dersen C-max. TDCİ derim.Scenic iç dizaynı kullanırken biraz tuhaf geliyor insana.(Göstergeler ortada olduğu için)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
toyota olduğu için demiyorum ama verso..
diğer araçların sıkıntılarını gözümle gördüm..scenic desen güvenlikte ve kazada çok zayıf.c max güzel fakat dizellerde yeterli başarıya ulaşmadı.içinden çıkılamayacak dünya para harcatacak problemler...zafira desen yaktığının yarısı kadar gitse gam yemem...
ama bilmiyorum verso da böyle şeyler yok..yakıt biraz yüksek olabilir ama unutmaki toyota ya biniyosun. ;)
sen sen ol japon dan şaşmamaya çalış  ;)

he touran ı unuttum..bikere piyasa yok.transporter dersen eyvallah  :D en güzel sülale pardon aile arabası :)
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
verso bence segmentindeki en iyi araçlardan.sağlamlık ve toyota güvencesi olsun bu aracı cazip kılıyor.vectra biraz versoya benzetiyorum ben.verso cidden bu segmentte paran varsa kaçırılmayacak araba
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
tabiki sınıfının yaratıcısı scenic
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Konulara atılan son mesajların tarihine biraz daha dikkat edelim :)

22 Ocak 2010 son mesaj :)