0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
moddel yanlıs oldu özur dilerim 2005 corolla
İsmail bey sizin söylediğiniz tahminimce dikiz aynasının ön tarafında bulunan okuma lambaları. Diğer arkadaşların bahsettiği sürücü koltuğunda otururken sağ omzunuzun üst tarafında bulunan tavan lambası. Orada da konu olan araçtaki gibi Door-Off-On konumları mevcut.Yani sizin baktığınız lamba yanlış.
Canım Kardeşim efsanelerde öyle bir durum yok ortada tek bir ışık var sadece
arkadaşlar 93 corolla aracımın kapılar açıkken yanması gereken iç aydınlatma yanmıyor manuel müdahale edildiğinde yanıyor fakat ( door ) a getirdiğimde yanmıyor yardımcı olur musunuz..
selamlar aynı sotun bendede vardı hata kablo tesisatında çıktı ustam çok kaliteli biriymiş ekstra dan bana dört adet kapı siviç i aldırmiıştı olsun bunlarda yedek kalır dedi
murat bey,elimdeki iç aydınlatma elektrik şemasında (1992-1998corolla)entegre bir röle var içinde ise bir diod işareti görünüyor.sisdeki arızanın bu röleden kaynaklanıyor muhtemelen. bu rölenin pasiv emniyet görevi gördüğü anlaşılıyor, anladığım kadarıyla.baypas etmek istenmeyen tatsız olayların yaşanmasına sebep olur.
Amaç budur diye düşünüyorum.
arkadaşlar kapı açık iken iç aydınlatma yanmıyor ama km göstergesindeki kapı açık lambası yanıyor şaştım kaldım
şöyle belirteyim o halde benim aracı alalı 1 ay oldu ve aldıgımdan bu yana 4 kapı da dahil aracı açarken hiçbir lamba yanmıyor ve lambayı açacak on/off butonu veya bununla ilgili bir parca da gözüme ilşmedi. derdimi anlatabildimmi acaba. aksamları çok sorun oluyor çunku.yardımcı olursanız sevinirim
aynı sorun bende de vardı.geçen gün arabada siparişimin yapılmasını beklerken aklıma geldi söktüm. door pozisyonunda iletken bilyenin değmesi gereken metal perçinin gevşemesi sebebiyle yerinden kayıyormuş. 10 dakka sürmedi 50 kuruşluk japon yapıştırıcısı olayı halayrıca göstergedeki kapı açık ışığı çalışıyorsa kapı switchleri sağlam demektir.