0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Emrah abi
Emrah hayırlı olsun,yeni işin için allah utandırmasın diyelim örtmenim
Hayırlı olsun Emrah. Çok güzel bir meslek.
Hayırlı olsun Emrah
Hayırlı uğurlu olsun Emrah
hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı olsun, Örrtmeniiim :=)
Emrah kardeşim hayırlı olsun inş vatana millete hayırlı vatan evlatları yetiştirirsin
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Senin sevincini anlıyorum.Çok güzel bir duygu. En çok da annen ve baban sevinmiştir.Üzerinden 1 tonluk yük kalkmış gibi olmuştur:)). Darısı diğer atama bekleyen gençlerimize...
Hadi gözün aydın Emrahcım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Mesleğini tüm zorluklara rağmen en iyi şekilde yapman dileği ile...
emrah kardeşim hayırlısı olsun bende 80,6 ile atanamadım...83 le kapattı biyoloji...allah mutlu etsin..
Emrahta sevinçli, arkadaşlarda, herkes mutlu, ama bire işe şu açıdan bakın1-öğretmene değer veren yok, ne yazıkki2-ünvanlı memurlar içinde en düşük maaş alan öğretmen, çoğumuz sürünüyoruz3-kardeşim Emrah, bingöle gidiyor, ne diyeyim allah yardımcısı olsun
3-kardeşim Emrah, bingöle gidiyor, ne diyeyim allah yardımcısı olsun
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı uğurlu olsun Emrah abi. Branşın ne acaba?
hoş geldin aramıza Emrah hocam, hayırlı uğurlu olsun. başarılar ve kolaylıklar dilerim, Allah yardımcın olsun
Emrah Bey, çok kutsal bir mesleğe atandığınız için sizi tebrik ediyor, bu günkü duygularınızın çalışma hayatınızda aynen devam etmesini ve başarılarınızı diliyorum.
deger veren yok ne ogretmene. ne diger memurlara nede işciye. deger hep zengine fabrikatöre ögretmenlere ve en önemlisi emek sahiplerine deger veren nesiller yetistirmen dilegi ile hayırlı olsun
Emrah,kardeşim kutlarım seni.GEçen attığın mesajda belitmiştin ama Allah var polis olmanı hiçmi hiç istememiştim.Duaların kabul oldu ve mesleğinde atama aldın.Allah yolunu bahtını açık etsin.Pırıl pırıl bir nesil seni bekliyor.İy,,güzel ve insanlık adına gereken her konuda öğrencilerini yetiştirmen dileği ile. Güzel olan diğer bir husus ise evinden sadece 200 km uzkata olman.Hafta sonları eve doğru kaçamaklar yapabilirsin....Solhan küçük ama idare eder bir iledir.Elbetteki Elazığ gibi olmayacaktır ama çok rahat edeceksindir.Sana şimdiden başarılar diliyorum.Allah yolunu bahtını açık etsin....
Kalbin temizmişki kardeşim Allah gönlüne göre verdi.Solhan küçük bir yer,ucuzdur,aldığın maaşın sana fazlasıyla kalır,birikim bile yaparsın.Mesleğinden ötürü yaşının kaç oldugu farketmeksizin büyük saygı,itibar görürsün.Devletin vermediği değeri halktan görürsün.Seni gördüm biliyorum.Öğrencilerin ve meslektaşların tarafından sevilen ve sayılan biri olacaksın.Yolun açık olsun kardeşim.