herkese merhaba. bende 2 ay önce 2007 corolla plus line aldım. konunuz ilgimi çekti. Mustafa kardeşim atiker taktırmışsın hayırlı olsun. aynı şehirde yaşıyoruz izlenimlerini merak ediyorum. bu arada toplam kaça mal ettin ve sakıncası yoksa nerede taktırdın. ben 2000 yılında şahin e taktırmıştım ve memnun kalmamıştım. 2001 de palio aldım ve benzinli bindim. şimdi toyota palio dan az yakıyor gibi. şehir dışında oturuyorum. işe giderken 6,7 yakıyor eve dönerken 8,0 yakıyor. ortalama 130 tl ile 500 km gidiyorum.
Biraz gec kaldim, ozur diliyorum.
Evet yeni taktirdim, tesekkur ederim.
Bana Maliyeti 9.90 oldu. kampanya varmis suan zaten. aylik 100 TL diyelim. 10 Ayda 1000 TL Gercek fiyati: 9.90-1000 ile fark yok

suan gayet memnunum. tek sorunum rampa. illaki cekisten dususu oluyor. benzin gibi performans vermiyor. vites ile biraz daha cok oynaman gerekiyor. yakit'a gelirsek ilk defa diyebilirim, kafam rahat bir sekilde yol gidebiliyorum.
Motordaki resmi de ekledim, ilgilenirsen Burdan bakabilirsin.
http://www.toyotaclubtr.com/yakit/2004-1-6-sol-corolla-gazli-motor-gorunumuBende Ayni cins oto'lara taktiran kisilerin, dusuncelerini ve taktirdiklari yerin nerede oldugunu ogrendim. ve olumlu sonuc alinca ayni yere muracaat ettim. Korfez Sanayi Sitesi: Dem-AL Otogaz.
Insallah aciklayici bi sekilde anlatabilmisimdir.
tesekkurler.