0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi, kısmetse önümüzdeki haftaya yedpa'ya gitmeyi düşünütorum. Gidince tüm toyotalar için soracağım
Ahando fotoları. Anında görüntü .Camlar 2 numara film. Montajını yapmadan önce, zemini güzelce temizlemek gerekiyor.Ben montajında, rüzgarlıkların yapışkanlı kısmı ile kapının çerçevelerini sıfırladım.
benim aracımda sadece önde orjinal servis montajlı rüzgarlıklar var. aracı aldığımda (2008 corolla) üzerindeydi. çıkartmayı düşünüyorum. ikinci el düşünürsen sana satabilirim. hakanonfidan@mynet.com.tr istersen irtibat kurabilirsin
ne güzel olmuş hayırlı olsun
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-07-Toyota-Corolla-JDM-Esam-Window-Visors-Defelectors-/330581252413?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2006%7CModel%3ACorolla&hash=item4cf82d993dverdiğim linktekiler orjinal fakat hb corolla ya uyarmı acaba bilen varmı?
konu eski ama yeni olarak devam edilebilir sanırım, ayrı konu açmadan soru sorayım... servis toyota marka takıyor sanırım, servis haricinde auris rüzgarlık perflex yada sunplex farketmez rüzgarlık taktıran oldumu?