0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Modifiyeye para harcamak bana ters geliyor... Bence araç nasıl tasarlandıysa öyle kullanmak lazım... Bi jant ve lastik boyutunu arttıralım dedik karşımıza 2000 YTL'lik bir masraf çıktı... Modifiyeye benden BAN!
bence böle apaçi felan güzel tabirler değil arkadaşlar beyenmedim desek daha iyi olur adam o kadar para harcamış etmiş emek vermiş arabaya.. he senin arabanın pek apaçilik bi yani yok türkay bence ben beyeniorum hatta opel jantlarını akıl etmen süper olmuş çokta yakışmıs
senin emek olayına katılıyorum sonuna kadar motorunu mazotla temizleye çalışrken ayakkabılarına mazot döken koskaca pazar günü arabasını temizlemeye parlatmaya ayıran bi kişi olara (o pazar kız arkadaşımı da ekmiştim hastayım die )
yaa adam tanıdık sayılır.çıkmacı.bi konuşucam şu an para veremem.çek falan kabul ederse almayı düşünüyorum dediğim motoru.benim dükkanda uyarlarım ben onu.zaten blok vvti lerin hepsinde aynı.
şahsen bu tarz modifiyeyi beğenmiyorum..daha sade olsa daha güzel olurdu -bence- bu tarz mesut abinin de dediği gibi apaçi duruyor..haa benim arabam mı? boşver o da apaçi zaten
türkay abi dediğin stile JDM Style desek daha uygun olur mu
Arkadaşım zevkler görecelidir kimsenin fikrine böyle saçma sapan şekilde cevap veremezsin, ben beyenmedim arabanı apaçi işi olmuş çok kolpa durmuş ! ! ! arkadaşa demişsin banada dersin şimdi arabanı görelim diye seni gidi genç delikanlı seni