Gönderen Konu: mugen corolla(mavi büyü) geri döndü..  (Okunma sayısı 4832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: mugen corolla(mavi büyü) geri döndü..
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2009, 00:26:52 »
Güzel olmuş maşallah, NFS oyunundaki arabalar gibi ;)...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2009, 00:26:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2009, 01:03:45 »
şahsen bu tarz modifiyeyi beğenmiyorum..daha sade olsa daha güzel olurdu -bence- bu tarz mesut abinin de dediği gibi apaçi duruyor..haa benim arabam mı? boşver o da apaçi zaten ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2009, 01:10:43 »
Modifiyeye para harcamak bana ters geliyor... Bence araç nasıl tasarlandıysa öyle kullanmak lazım... Bi jant ve lastik boyutunu arttıralım dedik karşımıza 2000 YTL'lik bir masraf çıktı... Modifiyeye benden BAN!
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2009, 01:11:54 »
Modifiyeye para harcamak bana ters geliyor... Bence araç nasıl tasarlandıysa öyle kullanmak lazım... Bi jant ve lastik boyutunu arttıralım dedik karşımıza 2000 YTL'lik bir masraf çıktı... Modifiyeye benden BAN!
ben de tam tersi düşünüyorum, yani bana göre benim arabam farklı olmalı, başka olmalı, plakaya bakmak gerekmemeli "türkayın arabası" demek için :alkis:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2009, 01:13:58 »
bence böle apaçi felan güzel tabirler değil arkadaşlar beyenmedim desek daha iyi olur adam o kadar para harcamış etmiş emek vermiş arabaya.. he senin arabanın pek apaçilik bi yani yok türkay bence :D ben beyeniorum hatta opel jantlarını akıl etmen süper olmuş çokta yakışmıs ;)
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2009, 01:20:46 »
bence böle apaçi felan güzel tabirler değil arkadaşlar beyenmedim desek daha iyi olur adam o kadar para harcamış etmiş emek vermiş arabaya.. he senin arabanın pek apaçilik bi yani yok türkay bence :D ben beyeniorum hatta opel jantlarını akıl etmen süper olmuş çokta yakışmıs ;)
ben de beğeniyorum da allah için apaçi şimdi :) hele bir de yüksek sesle müzik dinlemeyi çok çok seviyorum, iyice apaçi oluyorum :) gocunuyor muyum? yok bee ne gocuncam :) ama doğruyu da görmek bilmek lazım :) ha emek ve para konusu ayrı..benim gördüğüm bu arabada emek yok, para var..götürüp bir yere verilmiş bodykit yaptırılmış jant alınmış vs, direk parayı ver düdüğü çal şeklinde görünüyor, ben bu stilden çok daha yavaş yapılan daha adım adım, daha emek vererek, işçi tulumunu giyip kendini çalışarak yapılan modifiyeden yanayım..gidip bir garaja arabayı bırakıp adama da 10.000$ verip modifiye yap denmiş bir araçtan çok, oturup kendisi uğraşarak elini kirleterek en azından bir led takmış, jant değiştirirken tırnağının arası pislik dolmuş adamın aravası çok çok değerli..emek çok başka bir şey, para kazanırken verilen emekten çok modifiye için sarfedilen emek önemli..fiber tampon mu yapılıyor, ustayla beraber fibere dokunmadan emek var diyemem ben..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2009, 01:44:56 »
tabi seninkide farklı bi bakış zaten biraz merakı olan bu işler yapılırken mutlaka karışır ama ne biliyim yani direk apaçi filan demek hoş oşmamış gibi geldi zaten mesut abide arkadaş agresif bir cevap yazmıştı onun için öle apaçi felan dedi kanımca :D sonra tekrar konuya değinmiş :D senin emek olayına katılıyorum sonuna kadar motorunu mazotla temizleye çalışrken ayakkabılarına mazot döken koskaca pazar günü arabasını temizlemeye parlatmaya ayıran bi kişi olara (o pazar kız arkadaşımı da ekmiştim hastayım die ) :D :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2009, 02:01:24 »
senin emek olayına katılıyorum sonuna kadar motorunu mazotla temizleye çalışrken ayakkabılarına mazot döken koskaca pazar günü arabasını temizlemeye parlatmaya ayıran bi kişi olara (o pazar kız arkadaşımı da ekmiştim hastayım die ) :D :D
işte bu :) kız arkadaşım küresel ısınmanın nedeni olarak beni görüyor :P çok yıkıyormuşum arabayı (izmirdeyken :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 28, 2009, 02:07:48 »
Türkay abi sana tamamen katılıyorum.. bi araca modifiye yapılacaksa böyle olmalı..
bence böyle arabam olacagına kendim uğraşıp bişeyler yaptığım daha basit bi araba içime daha çok siner (nasıl bi cümle oldu bu yaa :D)

Svgiliyi ekme muhabbetinede çok güldüm valla gece gece :D  :alkis:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • işte benim cihazım
« Yanıtla #29 : Aralık 28, 2009, 18:39:58 »
yorumlarınız için tşkkrlr.öncelikle şunu söylemek istiyorum türkay.benim inan tuning garaja çekip hepsini bi arada yaptıracak param yok.ayrıca kendim motor ustasıyım.motor bölümü mezunu..kendi oto servis(TAMİRHANEM)var.ilk olarak jantlarımı aldım,onların ödemesi sürerken.2 ay spnra yay aldım.bundan bir sene sonra body kit işine girdim.ve tam 3 kez bursa yaptım.bi body kıt uyguladık hoşuma gitmedi vr üçüncüsünde budur dedim.orta susturucuları dükkanımda lifte kaldırıp kestim aldım.yerine düz boru kaynattım.simota filtre kitine 300 küsür para vereceğime.krom boru aldım.aksesuarcıdanda 20tl lik filtre.sonuç...canavar gibi ötüyo filtre.yani türkay sebib anlıyacağın o kadar zengin değilim.ve yaptığım herşeyi emek,para demiyorum..emek ve zevk.ben sanayide yetiştim o yüzden para nasıl kazanılır çok iyi bilirim..biraz başınızı sişirmiş olabilirim..özür..
modifiyedir aşkımız,toyota dır sevdamız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Aralık 28, 2009, 18:51:06 »
ya mesele zengin olmak meselesi değil ki..benim söylediğim şey çok başka..bir söz var, gerçek driftçi parası m3e yetip 200sxe binendir şeklinde..bu iş böyle bir iş, paran olsa da arabayı temizlerken senin pislenmen, kendi modifiyeni kendin yap tarzında küçük ama etkili şeylerle tamamen el emeği göz nuru şeyler eklemen mesela ses sistemi kuracaksan malzemeleri toplayıp, montaj parasını verip üstüne bahşiş bile bırakacak paran olsa bile sayısız kez sigorta patlatıp, sayısız montaj şekli deneyip "ben taktım" diyebilmek..çok başka şeyler..ben zengin-fakir muhabbeti yapmadım yanlış anlaşılmasın.. bir de body kit dendiği zaman tamamen zevk meselsi oluyor olay, need for speed underground 2 tarzı arabalar artık geçti gitti -bana göre-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • işte benim cihazım
« Yanıtla #31 : Aralık 28, 2009, 18:57:57 »
yok yanlış anlama benimde demek istediğim arabanın üzerindeki değişikliğin hepsinde el izim var.çünkü ben motor ustasıyım.motor okudum tamirhanem var.sanayiciyim.garajcı paralı gençlerden değilim...ahh keşke olsada motoru değiştirsem..bi tane 2.0 avensis motoru buldum.vvti.onu alır takarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Aralık 28, 2009, 19:15:57 »
ben de çok istiyorum aslında motor değişikliği, -şakacı- bir araç olsun isterdim :) vti motor taksam bir tane çok çok mutlu edecek beni araç, 1.6 160hp olan 96-2000 arası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • işte benim cihazım
« Yanıtla #33 : Aralık 28, 2009, 19:18:35 »
yaa adam tanıdık sayılır.çıkmacı.bi konuşucam şu an para veremem.çek falan kabul ederse almayı düşünüyorum dediğim motoru.benim dükkanda uyarlarım ben onu.zaten blok vvti lerin hepsinde aynı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #34 : Aralık 28, 2009, 19:30:52 »
yaa adam tanıdık sayılır.çıkmacı.bi konuşucam şu an para veremem.çek falan kabul ederse almayı düşünüyorum dediğim motoru.benim dükkanda uyarlarım ben onu.zaten blok vvti lerin hepsinde aynı.
yaparsanız swap corolla görürüz en azından süper olur....;)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 30, 2009, 15:48:27 »
şahsen bu tarz modifiyeyi beğenmiyorum..daha sade olsa daha güzel olurdu -bence- bu tarz mesut abinin de dediği gibi apaçi duruyor..haa benim arabam mı? boşver o da apaçi zaten ;)

türkay abi dediğin stile JDM Style desek daha uygun olur mu :P
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Aralık 30, 2009, 17:17:38 »
türkay abi dediğin stile JDM Style desek daha uygun olur mu :P
hangisi JDM?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Ocak 05, 2010, 01:28:10 »
emeğine sağlık güzel olmuş herkes far kaşlarından şikayetçi olmuş ama bence okadar kötü değil renk füme veya gri olduğu için size öyle gelio siyah olsaydı bence kimse kusur bulamazdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #38 : Ocak 06, 2010, 11:35:56 »
Bencede çok güzel olmuş araç bu kasanın sadece far kısmını beğenmiyorum çok büyük görünüyor gözüme onu bi şekilde küçültme fikrin çok hoş ama bunun başka da bi yöntemi yok sanırım kazasız sürüşler emeğine sağlık sonuçta modifiye için zor bi kasa
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 09, 2012, 09:36:01 »
Arkadaşım zevkler görecelidir kimsenin fikrine böyle saçma sapan şekilde cevap veremezsin, ben beyenmedim arabanı apaçi işi olmuş çok kolpa durmuş ! ! !

arkadaşa demişsin banada dersin şimdi arabanı görelim diye seni gidi genç delikanlı seni  :D :D :D

:D O bir Mesut Akın :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey