0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu bağlamda daha önce açtığım bir konuyuhttp://www.toyotaclubtr.com/sohbet/cocuklarin-basarisi-aileye-bagli/aslen kendimize söylememiz gerekiyor diyebilirmiyiz?
töbe töbee...
abiler bunca görüşler içerisinde hande hanımın terliksiz töbe demiş olması garip yada yadırganacak bi yorum değilmisizce?:?
O töbe yi yanlış anlamışsınız seydi bey,hande hanım farklı şeyler kastedmiş olabilir
yok ben doğru anladığıma inanıyorumda hande hanımım açıkca yorumlaırnı bekliyorum:)):
yani "abalı"yı konunun ortasına çekmek istiyorsunuz... :)kimse duymadı bunu dimi:)) aramızda kalsın:)
Türkiye güzeline bi bakın ya türkiye güzeli seçildiği zaman bu bunamı kalmış erkekler ile kadınlar arasındaki ilişkiler Türkiyede bu kızcağizdan çok çok çok daha güzel baynlar var sokaklarda , ama bu kasıla kasıla ben Türkiye güzeli seçildim diyordur heryerde ama bence hiçte Türkiye güzelliğini hak eden bir suratı yok
ben ne yorum yapayım ki seydi bey.... pembe kıyafetli kızın yaşındayken hiçbirşeyden haberim yoktu.... tıp fakültesini bitirdim sizin yazdığınız yazıda bir terimin anlamını hala bilmiyorum.... hayatımda chat yapmadım......sevdiceğimle disk nedir kampana nedir muhabbeti yapıyorum...... toyotamın eksikleri var onu düşünüyorum toyana mı gitsem dörtnala mı diye??bu cehaletle konu hakkında yorum yapamayacağım...
o yarışma jürilerinin kriterlerinin neler olduğunu bir çoğumuz biliyoruz:) kimbilir hatunun neyi güzeldi:): yarışmaya katılanlardan yani:)): yanlış anlamayın:):