Anket

toyato kesin ama hangisi

1.6 full efsane kasa corolla
27 (84.4%)
1.3 full efsane kasa corolla
3 (9.4%)
sw corolla
0 (0%)
eski kasa yaris
2 (6.3%)

Toplam Oy Verenler: 31

Gönderen Konu: hangi toyatodan almalıyım?  (Okunma sayısı 4849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: hangi toyatodan almalıyım?
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2009, 02:05:26 »
ibrahim bey sizin aldığınız toyota 2. elmi acaba? bu kadarda kötüleyip durmayın bence toyotayı artık.sonuçta arabanız sıfır bile olsa insan yapıyor bunlarıda.oda sizin şansınıza bir kaç hata çıkmış olabilir.bu kadar kesin düşüncelere kapılmayın.dahada önemlisi başkalarının toyota sevgisinede gölge düşürmeyin
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2009, 02:05:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Aralık 25, 2009, 03:39:34 »
ibrahim bey sizin aldığınız toyota 2. elmi acaba? bu kadarda kötüleyip durmayın bence toyotayı artık.sonuçta arabanız sıfır bile olsa insan yapıyor bunlarıda.oda sizin şansınıza bir kaç hata çıkmış olabilir.bu kadar kesin düşüncelere kapılmayın.dahada önemlisi başkalarının toyota sevgisinede gölge düşürmeyin
Anıl son derece haklısın tepkinde.
Bu forumda yeni kasa Avensis bütün artıları ve eksileri ile birlikte objektif olarak tartışıldı. Ayrıca "aracınızda sevmediğiniz yönler" isimli konu başlığında samimi ve iyi niyetli olarak pek çok arkadaş kullandıkları Toyota marka araçlarının olumsuz özelliklerini sayfalar dolusu belirttiler. Yani bu platform salt Toyota markasının yüceltildiği,körü körüne marka fanatizminin öne çıkarıldığı bir yer asla değil.
Ben eski kasa 2006 model Avensisimden bile dağlar kadar memnun iken arkadaşın 2010 model Avensisine sudan sebeplerle at arabası muamelesi yapmasını kabullenemiyorum.
Verdiği bilgilere ve anlatım tarzına bakılırsa açıkçası ben bu arkadaşın bizzat Avensis sahibi olduğuna da inanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 25, 2009, 09:50:04 »
Yeni bir toyota'dan şikayet edilmesi pek rastlanan bişey değildir. Kime söyleseniz şaşırır zaten. Olsa olsa ingilizler montajda bazı hatalar yapmış olabilirler. Şanssızlık eseri fark edilmemiş olabilir. Başka bir açıklama düşünemiyorum
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 01, 2010, 23:03:48 »
bence efsaneden vazgeçme 1.6
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #24 : Ocak 01, 2010, 23:11:41 »
peki alırken nelere dikkat etmeliyim
Beyaz
Gümüş Gri
Bordo
Bej
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 97 1.3 XE AC
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 04, 2010, 23:43:45 »
efsane kasanın GLİ modelini al derim arkadaşım.. ayrıca aldıktan sonra satmak gibi bir niyetin olmayacak buna emin olabilirsin :)
KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • D4D Number One
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #26 : Ocak 07, 2010, 23:42:41 »
sinan sana o paraya bi 1.6 gli yakışır onb.sinan sainkaplan
D4D NUMBER ONE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #27 : Ocak 07, 2010, 23:46:36 »
1,6 gli herkez beğenir fakat motoruna dikkat edilmesi gereken diyorlar ve usta ağazı hasta motor olmamalı zorlandığında duman atmamalı egzozdan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 19, 2010, 02:20:34 »
Ben Yaris kullanan biri olarak Yaris tavsiye ederim. Kendi arabamı almadan önce yaklaşık 6 ay araba aradım, her gün saat başı sahibinden.com sitesine baktım yeni ilan var mı diye, en sonunda bütçeme ve keyfime göre bir yaris buldum. Satılık Yaris ilanı çok fazla olmuyor, olanlar da çok kısa sürede satılıyor, birkaç defa görüp beğendiğim ama kapora vermediğim için ertesi gün aradığımda "malesef sizden sonra araca bakan kişi kaporayı verdi" yanıtıyla bile karşılaşmıştım. Bence acele etmeyin, sürekli ilanları takip edin, beğendiğiniz bir tane bulunca da kaçırmayın. Yaris'i bir kere alan kolay kolay satmıyor. Arabayı alalı daha 10 bin km yol yaptım, ilk aldığımda yağını değiştirmiştim başka sorun çıkarmadı.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 19, 2010, 09:53:52 »
Ne yapın biliyor musunuz: Hepsi ile en az bi kere deneme sürüşü yapın. Size uygun toyota zaten sizi kucaklar. Onun bunun (veya benim) dediği ile bu iş olmaz. Bu iş elbise almak gibi.. Kalite deyince zaten üç aşağı beş yukarı hepsi iyi. Burada herkes kendi arabasını tavsiye eder. Atasözü: "Herkese kendi arabası mercedes" Çok anlamı yok.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 19, 2010, 15:05:32 »
ben dün avensis ile bir test sürüşü yaptım, gerçekten çok güzeldi