0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Ali Bey cevap hakkını kullandı, sizlerden bu konuyla ilgili başka bir şey yazmamanızı rica ediyorum.
aman berkay çevirme var
arkadaşlar konuyu hallettım hepimiz rahatlıcaz 3 cm eibach yay koydum araç şuan arabanın ön arka eşit durumda hoş bir görünüm oldu konfor aynı tek korkum zamanla arabanın arkası öne oranla daha fasla çökme yapması en kısa zmanda fotoları koyacagım yardımlarından dolayı herkese teşekkürler
Burası (konu) yeri değil ama Ümit, inanmak güzel şeydir ve herkes bir şekilde inanır. Ama irtica iyi birşey değildir, hemde hiç bir yönden. Fatih Sultan Mehmet'de geriye gitseydi emin ol İstanbul'u alamazdı ileriye gidebildiği için bu başarıyı elde etti. Zaten ondan sonra da ileriye gitmeyi pek düşünmediler Osmanlı'da. Düşünenleride harcadılar.
ümitim ben de 3.5 ön/arka diyenlerdenim..
Peki her iki tarafıda 3,5 cm düşürdüğümde, arkası gerek zamanla, gerek 60 Lt lik LPG tankının ağırlığı ile daha düşük durmazmı?
irticacı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum
Hakan abim yorumların için teşekkürlerimi sunar, hürmetlerimi arz ederim. Hem konu dışı olduğundan, hem büyüğüm olduğundan sözünün üstüne söz söylemem abi Sonuç olarak eibach spor yaylar arasında en konforlu olanıdır diyorsun yani. Peki her iki tarafıda 3,5 cm düşürdüğümde, arkası gerek zamanla, gerek 60 Lt lik LPG tankının ağırlığı ile daha düşük durmazmı? Bence her iki tarafıda eşit değiştirirsem bir süre sonra magirus tipine geri dönecektir diye düşünüyorum. O açıdan önleri daha çok ( sert bakışlar katıyor ) arkaları daha az düşürmek isterim.Yorumlarınız için tekrar teşekkürler..
Tam öyle olmaz Ümit, muhtemelen o yayların yapılarıda (ön arka), kullanılan materyalin ebatı, bukle sayısı vs. farklıdır. Ayrıca önde de motor var, bu durumda oranında zamanla aşağı düşmesi lazım bence.
Güvenlik olarak düşünürseniz hepsine 5lik takın arkalara lastik takoz koydurarak milimetrik olarak önlerle aynı olmasını sağlayın , daha güvenli olmazmı?
ayyy sen de benim kafadansın,