Gönderen Konu: Corolla'ya yeni motor...  (Okunma sayısı 4223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Corolla'ya yeni motor...
« Yanıtla #20 : Şubat 09, 2010, 01:39:22 »
arkadaşlar ben arabayı aldım ve kullanıyorum işin espirisi yakıt depoyu fulledim ve şuan araç 800 km gitti ve hala 1/4 yakıt var arabada. 100 ps az diyen arkadaşlar dizeller 90 ps, 6. viteste araba 3000 devirde 115 km/h sürat yapıyor ve yol bigisayarı 6,8 gösteriyor. donanımı eksik diyenler cebine 5000 tl koyar donanımlı alır.
Serhat abi aracınız öncelikle hayırlı olsun :)
sormak istediğim bi soru var müsadenizle :)
şimdi 1.6 ile 1.33 corolla arasında tabiki hacim farkı göze çarpmakta peki bu hacim farkı aracınızda yokuşlarda çekmeme veya yüklü olduğunda araç zorlanma gibi tepkiler verdimi?
Yani kısacası aracın 1.33 lük olması performans olarak oldukca verimsiz denile bilirmi ?
Kullanıcısı olduğunuz için performansla ilgili görüşlerinizi ayrıntılı olarak merakla bekliyoruz iyi forumlar teşekkurler :)
..::тcт αηкαяα::..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 09, 2010, 01:39:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 1,33 xl comfort
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2010, 23:56:35 »
berkay kardeşim araba şun 800 km de uzun yol fırsatım olmadı ankara içerisinde biniyorum çekişi iyi sessiz ve bu paraya alına bilecek en uygun araba. Kasa insana güven veriyor ve basıncada gitmem demiyor 101 ps az değil yetiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #22 : Şubat 11, 2010, 00:26:43 »
bilgilendirmen için teşekkurler Serhat abi her türlü araçlar ilgili görüşlerinizi başlık altında belirtmeniz dileklerimle :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2010, 00:37:58 »
   Sayın Şimşek, öncelikle arabanız hayırlı olsun, kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

Gelelim 1.33 motorlu araca. Bu araç donanımı ile ve motor seçeneğiyle daha çok filo satışları için getirilmiş gibi duruyor. Bazı ilaç firmalarında görmeye başladım bile. Mesela arka camların otomatik olmayışı gibi özellikler genelde filo satışlarında kullanılıyor.
   Ticari araçlardaki yeni vergilendirme, ticari araç kullanımı ve şirketlerin kiralama ile araç sahibi olmanın zorlaştırılmasıyla ilgili kanun gelmek üzere olması, Toyota Türkiye' nin bir satış stratejisi olduğunu düşündürüyor.
   Ancak bizim gibi kişisel kullanım için de oldukça güzel duruyor. Özellikle benzin fiyatları insanda kafayı yedirtecek kadar artmışken. Herkesin arabası gönlüne göre olsun.
   Bunlar sadece şahsi fikrimdir.