Gönderen Konu: Sarı kızımın gözlerini biraz kararttım  (Okunma sayısı 3662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Sarı kızımın gözlerini biraz kararttım
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2009, 01:50:25 »
Farların cidden güzel olmuş. Aracın rengi almak istediğim fakat o zamanlar denk düşüremediğim bir renk. Sis farlarını biraz daha içeri alsan çok daha güzel olcağına eminim. Bende ilk başlarda senin gibi kule gergisi yay jant lastik angel far led stop dülünüyordum fakat bunları yapıcağım harcamayı aracın üstüne ekleyerek birazda diş sıkarak hb corolla düşünmeye başladım bu yüzden yaptırmadım. Aynaların boyanması kolay iş zaten :D
hayırlısı ramazan abi ya senin arabanın rengide cok güzel bide bizim aracın mavisi ile kırmızısı onlarda güzel.
ben nedense vaz geçemiyorum yaristen ya böyle hatta küçük ya kucaklayasım geliyo her baktığımda neden bilmiyorum ikinci arabam belki daha yeni alısıyoruz  biebirimize ondandır kızımla baya bi aramız iyi :)kıyamıyorum satmaya

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2009, 01:50:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2009, 01:57:43 »
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, benimde aklımda uzun süredir var bu karartma ama bir türlü iş edinip başlayamadım. Sökerken camı kırmaktan da korkuyorum ayrıca :)
gökmen abi açıkçası beklediğimden zor bişeymiş zaten en önemli nokta farı kırmadan açmak  internetten ben baya bi baktım 5 saat felan araştırdım ama hiç öyle benim far renonunkine felan benzemiyo mesela renolarda farları düz maket bıcagı ile güzelce kesince rink diye acılıyo bide o boyanacak yeri de ayrılıyo yariste far ile ayna bir cıkmıyo seninkinde nasıl bilmiyorum
bide benim far nasıl tarif etsemşimdi 2 boyutlu gibi düşün hem yanlarından plastiğin içine yapışık hemde camın en alt yüzeyi de yapışık yani dısını maket bıcagı ile açtım tamam sonra uç kısımlara maket bıcağı girmiyo ilk başta korktum dedim o kadar uğraştım bıraksam mı sonra kaynar su dökerek yavas yavas actım bi şey olmadı sonrada silikon tabancası ile de kapattım eskisinden bi 2 kat sağlam oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2009, 22:35:41 »
   Çok incelemedim ama benim camları da sökmek baya bir zahmetli gibi Ufuk, ayrıca tırnaklar var ama nedense dokunduğumda kırılacaklarmış gibi geliyor :) dün çıkmacılara baktım biraz, eğer uygun fiyata bulabilirsem 2 tane çıkma far onlarda deneyeceğim ilk olarak :)))
   İnternette satılık ilanı olan bir auriste gördüm, tam benim istediğim şekilde yapmış. süperdi valla.

Fotoğrafı da bu, çok hoşuma gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2009, 23:22:56 »
ooo gökmen abi senin araçta böyle siyahsa manyak olur, bu farın tipi güzel abi ama bu senin farı boyaması biraz zor olur. sahibinden.com da pert arabalardan cıkan farlar var misal benim farlara adam 100 tl ön tampona 100 tl istiyodu yanlız gökmen abi aynalarını boyamayacaksın sen al yaparken bana mesaj at ben yardımcı olurum gerek duyarsan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 17, 2009, 23:35:49 »
Sağolasın Ufuk  :) sinyalin aynasını boyamayı düşünmüyorum açıkçası ama burada boyamışlar, çok ta güzel duruyor. Zaten boyanmayacak bir uzunların aynaları var onu da zaten boyamak aptallık olur :)
Dün bende çıkma auris farı diye bir ilan gördüm 100tl ye ama resim yoktu far ne durumda allah bilir. Telefon etsem yine kesin garantisi yok. Adanaya uğrayacam bir ara, ordan bulabilirsem bende başlayacağım boyama işine hayırlısıyla.