Gönderen Konu: efsaneye jant lastik  (Okunma sayısı 19887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: efsaneye jant lastik
« Yanıtla #40 : Mart 27, 2010, 14:02:27 »
ne yaptın ümit, 205/45 çok büyütüyor toplam ölçüyü, 195/45 kullanıyorum, 205/40 bile biraz büyük oluyor..bir de 205 sürter ya :) 195de bile tamamen traşlattım ben
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 27, 2010, 14:02:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 27, 2010, 16:26:28 »
evet çapı birazcık büyütecektir haklısın aracı yorabilir, 205 sürter diyorsun doğru sürtebilir birazcık traşlarsak sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum birde benimkisi biraz fantezi be türkayım istanbulda 205/40/16 kullanmak mümkünmü :D ama cidden bu lastikler bitsin 205/50/15 alıcam. Neden dersen birazcık daha genişlesin istiyorum birde biraz daha yumuşar diye tahmin ediyorum çünkü 195/50, 205/50Ye kıyasla içinde daha az hacim barındırıyor ne kadar çok hacim o kadar yumuşaklık değilmi? Yalnışmı düşünüyorum yoksa ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 27, 2010, 16:28:29 »
Ha bu arada      http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/toyotalarimizin-dunyada-sunulan-diger-versiyonlari/
açtığım konuda 3. resimde füme toyota varya, adam ona 205/50/15 koymuş. Forumdan çaldıydım bu resmi :D Oradan etkilendim birazda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 27, 2010, 16:29:22 »

hatta resmide getireim buraya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Mart 27, 2010, 16:43:55 »
evet çapı birazcık büyütecektir haklısın aracı yorabilir, 205 sürter diyorsun doğru sürtebilir birazcık traşlarsak sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum birde benimkisi biraz fantezi be türkayım istanbulda 205/40/16 kullanmak mümkünmü :D ama cidden bu lastikler bitsin 205/50/15 alıcam. Neden dersen birazcık daha genişlesin istiyorum birde biraz daha yumuşar diye tahmin ediyorum çünkü 195/50, 205/50Ye kıyasla içinde daha az hacim barındırıyor ne kadar çok hacim o kadar yumuşaklık değilmi? Yalnışmı düşünüyorum yoksa ???
yanlış tabi ümitim ya, iyice sertleşir genişleyince.bir detutunsun diye 205 istiyorsun ama ıslakta paten olur :) geniş taban kuruda iyiyken ıslakta kötü performans sağlar..
bir de o resimdeki lastik bu adamların orjinal ölçüsü oluyor, adamlarda 1.8 motor var :) ne bileyim blacktop 4a-ge falan..onların motorları ve aktarmaları farklı, şanzımanları farklı.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 27, 2010, 17:26:59 »
Ulan varya arkadaş kafayı sıyırıttıracaksınız bana en sonunda satıcam arabamı amerikaya gidip carforsale.com dan biriyle anlaşıcam sonra ver elini istanbul artık kaç ayda gelir bilememem :D Gümrük mümrük işlemlerini yapıcam sonra cıstıkı cıstıkı gezice hemde 4age blacktop 180Hp getiricem anasınısatayım cruse control falan ohhhh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mart 27, 2010, 17:39:03 »
Ulan varya arkadaş kafayı sıyırıttıracaksınız bana en sonunda satıcam arabamı amerikaya gidip carforsale.com dan biriyle anlaşıcam sonra ver elini istanbul artık kaç ayda gelir bilememem :D Gümrük mümrük işlemlerini yapıcam sonra cıstıkı cıstıkı gezice hemde 4age blacktop 180Hp getiricem anasınısatayım cruse control falan ohhhh
en kolay yöntem o :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #47 : Mayıs 17, 2010, 12:25:20 »
Hımm tamam önerin için sağol :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #48 : Mayıs 17, 2010, 17:04:27 »
okan bence senin jantlardan taktırsın en güzeli o olur :alkis:
Bi AwEnSiS GördÜm SanKİ!!!  :o  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #49 : Mayıs 22, 2010, 18:29:11 »
okan bence senin jantlardan taktırsın en güzeli o olur :alkis:

:D benim jantlar :D abi dur zaten araba gitti içim yanıyor :D zaten ibrahim abim halletmiş en güzelinden..
konu için teşekkürler arkadaşlar..
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-626'im-benim/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #50 : Mayıs 23, 2010, 00:54:17 »
arkadaş kesinlik le 15 inç 5 kol bu bi efsane araba gibi değişmez   selamlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Mayıs 23, 2010, 00:56:15 »
arkadaş bu arabanın ön ve yan sinyalleri dikkatimi çek ti beyaz buna nasıl ulaştınız merak ettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 23, 2010, 01:06:55 »
Ortası sarı renk kenarları krom bir jant eminim ki süper duracaktır.
ama yay takmayacaksa ; önü düz olan ve bulabildiği kadar çok kollu bir jant taksın , mümkünse et değeri biraz düşsün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #53 : Haziran 02, 2010, 14:00:35 »
bence simsiyah ve kırmızı şeritli olabilir