Gönderen Konu: Arka Ve Arka Kapı Camları İçin Perde  (Okunma sayısı 7815 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Arka Ve Arka Kapı Camları İçin Perde
« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2007, 15:52:15 »
çölgeçen mi gölgeçenmi çyle bişey olması lazımdı ismi Ankaralı arkadaşlar daha çok yardımcı olur
2005 Corolla Terra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2007, 15:52:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 15, 2007, 16:25:20 »
Çölgeçen evet, forumda aratırsanız telefon, adres falan bulabilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Ocak 16, 2007, 10:03:57 »
Alper buluşmaya geliyosan bunu orda detaylı arkadaşlarında fikrini alarak konuşuruz. Acaba güzel gözükürmü? Ayrıca aracı burdaki servislere getirmeyi düşünüyorum. Bu sayfada açtığım bi konu ile ilgili.
Motor Sesi

Servislerin yerini gösterir yada tarif edersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 16, 2007, 13:15:29 »
ismail abi bence sen normal perde tak vidasız lardan.sonra ufaklığıda emniyet kemeri ile güzel bağla ellerini de bağla ne fazla paran gider nede cam filmiyle polisle uğraşırsın.  şaka bir yana işin çok zor biryanda çocuğunun sağlığı bir yanda polislerin gereksiz uygulamaları...sana kolay gelsin.inşallah en az zararla çıkarsın işin içinden. ama sadece arka camlara filim çektirirsen polis ve muayene de bir sorun çıkmaz gibi geliyor bana malum trafikte full kapkara camlı jipler var....onlara birşey yapamıyorlar sende bunu koz olarak kullanabilirsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ocak 30, 2007, 01:38:21 »
Bence amacınız ne olursa olsun; şahsi düşüncem araçlarında perde, flim gibi şeyler takanlara hiç
iyi gözle bakmıyorum. Çünkü; akıllarda hep soru işareti oluşuyor. Belki siz gerçekten masumane bir düşünce içerisindesinizdir. Ama polis açısından daima dikkat çekersiniz. Birde üstüne masraf yapacaksınız. Annesi tülbentle yüzünü örter. Sen de para harcamazsın olur biter. Bu arada vatanına, milletine, ailesine hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Ocak 30, 2007, 09:49:06 »
Teşekkürler Yasemin hanım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ailecek onun duasındayız.
Eleman sadece öne oturunca kemer takıyor. Benide uyarıyor kemerini tak diye. Şimdiden atlıyor direksiyona "ver birazda ben süreyim" diyor. Vallahi uğraşamıyorum.
Arkada hayatta kemer takmaz. Taksakta çıkarıyoruz. Artık eli mahkum anne hep arkada oturmak zorunda kalıyor. Dediğiniz tülbent, bez, veya güneşlikleri takıyoruz uzun yollarda ama film bi bakıma iyi hiç değil arkanızıda görebiliyosunuz. Gidişatta yollardaki virajlar nedeni ile güneş sürekli farklı açılardan araç içine girdiği için arka kapı ve arka camlarına film gerekiyor bu açıdan. Polisede bi şey ıspatlamak zorunda değilim. Mafya arabası değil bu, aile arabası.  

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ocak 30, 2007, 13:16:31 »
ismaıl abı cektırmedın mı halen fılm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ocak 30, 2007, 13:47:53 »
yahu  arka perdeler sizin model aracınıza toyota bayiilerinde var.hatta eşantiyon diye alanların olduğunu biliyorum.yan camlarada sanayide yine arka perde gibi çekilip kapatılabilen perdeler vardır onlardan takarsan daha iyi olur hem kış aylarında sökebilirsin.perde yaptırma bence çıtaları deliyorlar ne gereği var bi perde için değilmi ama.yapıştırıcıda sıcak günderde ne kadar sağlam olur bilemiyorum.sıcak bi günde aracına gittiğinde perdeleri yerde bulma şansından var ama.çok kaliteli bi yapıştırıcıda sonradan nasıl sökülür ordan.sağa sola bulaşır bence.sen yine iyi düşün.
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ocak 30, 2007, 14:28:30 »
[quote name='İsmail H. Timurcioğlu' date='30.01.07 - 09:49' post='20021']
Teşekkürler Yasemin hanım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ailecek onun duasındayız.
Eleman sadece öne oturunca kemer takıyor. Benide uyarıyor kemerini tak diye. Şimdiden atlıyor direksiyona "ver birazda ben süreyim" diyor. Vallahi uğraşamıyorum.
Arkada hayatta kemer takmaz. Taksakta çıkarıyoruz. Artık eli mahkum anne hep arkada oturmak zorunda kalıyor. Dediğiniz tülbent, bez, veya güneşlikleri takıyoruz uzun yollarda ama film bi bakıma iyi hiç değil arkanızıda görebiliyosunuz. Gidişatta yollardaki virajlar nedeni ile güneş sürekli farklı açılardan araç içine girdiği için arka kapı ve arka camlarına film gerekiyor bu açıdan. Polisede bi şey ıspatlamak zorunda değilim. Mafya arabası değil bu, aile arabası.  

Peki o zaman film olsun bari perde çok banal! Şimdiki çocukların hepsi pırlanta, hepsi güzel, Allah analı babalı büyütsün ne diyeyim...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ocak 31, 2007, 02:06:54 »
Amiiiin. Tekrar teşekkürler. Ecmail...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Ocak 31, 2007, 21:14:40 »
Arabamda perde vardı, söktürdüm. arka ve arka-yan görüşü çok kısıtlıyor, geri manevra yapmak çok zorlaşıyor, İstanbul gibi yoğun trafik olan yerlerde kullanışlı olmuyor.
2001 Avensis D4 150 HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Arka Ve Arka Kapı Camları İçin Perde
« Yanıtla #31 : Ağustos 20, 2010, 22:04:05 »
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM ÇORUMDA MEMURUM 2003 SOL COROLLAM VAR BENİM 28 VE 8 AYLIK ÇOCUKLARIM VAR PERDE KONUSUNDA YARDIM BEKLİYORUM BAYRAMA 1 HAFTA KALA ANKARADAYIM ARKA BÜTÜN CAMLARA TAKMATİK GİBİ PERDE BULAMADIM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 20, 2010, 22:07:06 »
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM ÇORUMDA MEMURUM 2003 SOL COROLLAM VAR BENİM 28 VE 8 AYLIK ÇOCUKLARIM VAR PERDE KONUSUNDA YARDIM BEKLİYORUM BAYRAMA 1 HAFTA KALA ANKARADAYIM ARKA BÜTÜN CAMLARA TAKMATİK GİBİ PERDE BULAMADIM

Bayram Bey, forum kuralları gereği, lütfen küçük harf kullanalım. Ayrıca, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız çok iyi olur. 

Teşekkürler. İyi Forumlar... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 20, 2010, 22:12:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 20, 2010, 22:29:28 »
Bayram Bey, bu ürün tam sizin aracınıza göre. İsterseniz bi bakın...  ;)

http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-toyota-corolla-2002-2006-sedan-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2887&categoryId=264131
Yorumlar güzel. Afacanlara dayanırsa ok. İsmail Abi, bizim için denermisin :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.