0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı olsun Fatih. Darısı bizim başımıza inşallah
Hayırlı olsun. Allah mutlu etsin
hayırlı olsun allah tamamına erdiirsin.
mübarek olsun kardeşim:)
Fatih başka işin gücün kalmadı da bu işemi giriştin.DEmek Seydi beyin yazılarını okumadın Şaka bir yana Fatih.Allah devamına erdirsin.Mutlu,mesut bir evlilik olur...Darısı biz bekarlara..
Hayirli olsun, Allah devamina erdirsin Fatih.
kardeş allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocatsın.
Sonun başlangıcı!!!!!!!!!!!!!!!!!!Allah mutlu,sağlıklı ve beraber bir ömür versin.
allah tamamına erdirsin...... bir ömür boyu sevgi ve saygınız hiç tükenmesin....darısı bu sorumluluğun altından kalkabileceğine inanan herkesin başına......
Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu huzur ve mutluluk dilerim.
Hayırlı olsun, darısı benim ve diğer bekarların başına...
Vay vay vay, tebrik ederim Fatih Allah tamamına erdirsin.
Bi kayıp daha vermek üzereyiz Hayırlı ugurlu olsun abi Allah utandırmasın...
geçmiş olsun amaaann hayırlı olsun diyecektim hayırlı olsun.ALLAH MUTLU MESUT etsin inş
Fatih'cim görüşememize neden olan ilk tanışma aktivitesinin şuan itibari ile resmiyete dökülmesine çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirirsin.Not: Emin abiye selam söyle.
OOOooo Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına Erdirsin vakit varken tekrar düşün derim
Geçmiş olsun
Hayırlı olsun Fatih abi, Allah mutlu mesut etsin
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin,müstakbel eşinizle birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanız dileklerimle
Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu olmanız dileklerimle...
Allah tamamina erdirsin.
hayırlı olsun insaallah güzel günler sizinle olur.
hayırlı olsun mesutta bursadan kız aldı sende noluyo ya herkes memleketinde takılsin :p Şaka bi yana Allah mesut bahtiyar etsin
hayırlı olsun fatih, inşallah devamınıda görürsün... forumda 3-5 kişinin dışında bekar da kalmadı
Arkadaşlar 5 aralık cumartesi Antalya,finikeden sabah yola çıktık ve akşama doğru bursaya vardık.Kız isteme ve verilmesi şimdilik tek taş yüzük taktık.Yakın bir zamanda da nişan yapılacak sizlerle paylaşmak istedim.
Evlenmek iyidir, insanın zihnini açar
Konuyu yeni gördüm, çok geçmiş olsun Fatih.
Aşkın gözü kördür, evlenince görmeye başlarsın.
Geçmiş olsun Fatih:)))))))))))))))))) Allah kurtarsın:)))))))))))))))))))))))Şaka şaka....Hayırlı olsun:)))))
gerçekden de beyin jimlastiğine birebirdir... evli insanların puzzle yapmaları bekarlara göre daha hızlı ve çabuktur
matematiğide çok geliştiriyor market 300, doğalgaz 170, elektrik 60, su 30, taksitler 150, lpg/benzin 100, aidat 20, kira 400 falan filan
Güzeldir, güzeldir Fatih. Allah tamamına erdirsin ve beraber nice mutlu yaşlara.
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.