0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yapmayın ya, yine masraf yaptırtacaksınız bana neyse şaka bi yana herkese yorumları için teşekkür ederim gerçekten doğru şeyler söylemişsiniz büyük ihtimalle 2 lastik daha aldırtacaksınız bana ama bellide olmaz bizim burlarda fazla kış olmaz. bu arada bende eğlence aradığımda uludağın yoluna çıkıyorum malum genelde heryer kar, çeşitli varyasyonlarla spinler atıp yol kenarındaki karlarda son buluyoruz. çokda güzel oluyo...
klozet kapağı vs eriyor hemen bu kış arkalara yazlıkları takıp denicem kar yağsın diye bekliyorum
Talip abi gecen sene babam işe giderken gizli buzlanma vardı ufuk dedi firene dokunmamla arabanın arkası başladı donmeye dedi etrafımda 4 veya 5 defa dondum sahedet getiriyodum dedi.sonra kanalızasyon suyu mu ne varmıs ona girince araba yavasladıbariyerlere arkası vurdum demişti araçta önler vakumlu arkalarda yazlıktı aman dikkat lastiğimiz iyi olsun abi ben 86 model golfle kumho lastikle yokus cıkıyodum yanımda trans portor vardı cıkamadı lastik cok cok önemli gecen gisvaled diye bi lastik aldık 14 inç tanesi 75 tl idi ve su ana kadar cok iyi düz yolda arabanın hızını cok kesiyo yokus asagı bile yavaslıyo araba insaallah kardada böyle olur sivasın karı meshur
2 hafta önce dört adet yeni lastik aldım. niyetim 4 adet vakumlu lastik almaktı ve mevsimlikleri bir sezon daha kullanmaktı. fakat gelen vakumlu lastikler 2008 eylül üretimi idi. bayiye daha yeni lastik yok mu diye sorduğumda. kışlık lastikler böyle 1 sene önceki üretimler geliyor, nereye gidersen böyle dedi (belki en azından michelin için). bende neredeyse 1,5 sene yatmış lastik almak istemedim. ve 4 adet 38/09 almanya üretimi michelin energy saver aldım. bu konu hakkında (kışlıkların 1 sene önce üretilmesi) bilgisi olan arkadaşlar bizleri de bilgilendirirlerse sevinirim.
Zaten adam gibi lastiklerin yok.Olanıda kardamı eriteceksin.Kış bitince hepsini yenileyeceğim dersen amenna.Ama yok diyorsan öyleyse seni Ulus Çıkrıkçılar yokuşuna gönderelim.İki küçük çay tepsisi işini görecektir..
Burda ne yazıyo
Hayirli olsun Murat, gule gule kullan. Ben de gecen hafta Kia'ya internetten 4 Yokohama Avid TRZ (4 mevsim) lastik aldim, dun taktirdik. Bence saticilarin isi o. Lastikleri rotasyonla satiyorlar.Yenileri mutlaka geliyordur, onlari daha sonra satiyorlar.Eskileri ilk once.Elimizdekiler satilsin, sonra baska bir parti daha siparis ederiz de demis olabilirler...
abi kışlıklarım yeni ya onlar varken az eğleniyorum zaten, onlar gider 3-4 yıl yazlıkları da yenilemeyi planlıyorum baharda bu kış eski lastiklerim yarılana kadar eğleneyim bari //www.youtube.com/watch?v=rNJNnwCLbREbunu anladığın gün o mesajı da anlayacaksın alperenim metin ol