Gönderen Konu: son yüz yılın Atatürk dışında en karizma lideri kim?  (Okunma sayısı 5324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: son yüz yılın Atatürk dışında en karizma lideri kim?
« Yanıtla #20 : Mayıs 13, 2010, 18:54:47 »
Ecevit'in solundaki ok isaretiyle isaretlenen kafa Demirel'e mi ait acaba?Merak sardi simdi... :D
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 13, 2010, 18:54:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #21 : Mayıs 13, 2010, 19:10:13 »
Evet abi demirel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 14, 2010, 11:51:00 »
Ümitim, konu başlığı yüzyıl ama sen kapsamı biraz geniş tutmuşsun sanırım :)

Bu arada Erbakan'ı da Erdoğan yapmışsın ya sana ne diyeyim :) Fakat bu ikisin aynı listede yer alması bana göre biraz çelişki olmuş. 
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 14, 2010, 11:56:44 »
Her devrin adamı RTE :D

Recep Tayyip Erdoğan :dans2: :dans2: :dans2: :D :D :D :D
:rofl:

bence bu devrin lideri baykaldır..adamın 72 yaşında kasedi çıktı ya...karizma budur :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mayıs 14, 2010, 12:08:58 »
işte bu konu şimdi tehlikelileşmeye başladı :D

:polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mayıs 14, 2010, 12:09:48 »
ümit bence yeri değildi be..ne alaka şimdi erbakan, fethullah gülen falan..tamam saygım var kendilerine hatta yaptıkları bazı işlere de var saygım ama şimdi ne alak bu konuda..tabii ki tartışmasız peygamberimiz Muhammed S.A.V. en iyi liderdir..ama bu konuda ne alaka? biraz özen be abi, yani tamam özgür platform herkes istediğini yazacak vs ama at koşturmanın da alemi yok..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 14, 2010, 12:15:13 »
Ümitim, konu başlığı yüzyıl ama sen kapsamı biraz geniş tutmuşsun sanırım :)

Bu arada Erbakan'ı da Erdoğan yapmışsın ya sana ne diyeyim :) Fakat bu ikisin aynı listede yer alması bana göre biraz çelişki olmuş.  

Google images'te ikisinin fotosunu yan yana aramak için öyle yamıştım. Sonra kafa karışıklığından öyle kalmış :D Ama editlendi abi merak etme

:rofl:

adamın 72 yaşında kasedi çıktı ya...karizma budur :)

Haklısın kardeşim, karizma budur :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mayıs 14, 2010, 12:16:05 »
ümit resme 10 dakika güldüm yaa :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 14, 2010, 12:17:17 »
ümit bence yeri değildi be..ne alaka şimdi erbakan, fethullah gülen falan..tamam saygım var kendilerine hatta yaptıkları bazı işlere de var saygım ama şimdi ne alak bu konuda..tabii ki tartışmasız peygamberimiz Muhammed S.A.V. en iyi liderdir..ama bu konuda ne alaka? biraz özen be abi, yani tamam özgür platform herkes istediğini yazacak vs ama at koşturmanın da alemi yok..

:polis: Haklısın kardeşim. Bir an içimde öyle yazmak geldi işte.. Ezikliğin yan etkileri ;)

Sustum :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 14, 2010, 12:19:52 »

Benim gözümde Atatürkten sonra ülkemizde 2 tane karizmatik ve vatan aşığı lider gelmiştir
Rahmetli Bülent Ecevit ve Rahmetli Alpaslan Türkeş.Farklı görüş yapılarına sahip olsalarda tek bir konuda hem fıkırdıler 'Ulusalcılık' fikrinde.
Allah ikisinide nur içinde yatırsın.

Tamamen katılıyorum , Hangisinin sağda hangisinin solda oturduğunun önemi yok , Keşke şimdide bu kadar ''vatanperver 'öteki adam'lar'' yönetse bizi.

Dünya üzerinde bakarsakda Adolf Hitler ve Fidel Castro gerçekten otoritesini kanıtlamış ve artık isimleri birer simge olmuş adamlar.

İşin ilginci bu iki adamın ideolojileri şu anki dünya düzeninde kabul görmemektedir. Kim bilir , belkide Mustafa Kemal Atatürk'ü diğerlerinden ayıran en önemli özellik budur.

Mesele Çağı yakalayabilmek değildir , Bir ülkeyi 100 yıl ötesine taşıyabilmektir.

Bide bunu geri kalmış bir ülkede yapabilmek Normal bir zeka ürünümüdür? Kaç tane beyin vardır dünyada böyle?

''Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

Zaman makinasını Türkler bulmuştur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mayıs 14, 2010, 12:27:44 »
Konuyu geçici olarak kilitliyorum.