Gönderen Konu: çok sevdiğiniz eski arabanızı bigün görseniz ne yaparsınız ? :D :D :D :D  (Okunma sayısı 1957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
inşallah yaşamam öyle bir şey..ilk arabam bu..dedemindi bana verdi, bununla büyüdüm yani, ilk arabam olmasından başka en eski arkadaşlarımdan biri..ben bunu satsam sonra karşıma çıksa gözlerim dolar..ciddi anlamda dağhandaki gibi maddeye aşık olma gibi bir durum söz konusu bende, arabayı park ettiğim yer hep görebileceğim bir yer olmalı mesela, kafamı çevirdiğimde baktığım yerde olmalı, çok seviyorum keratayı, park ettikten sonra dönüp dönüp bakıyorum bazen sadece biraz daha izleyim diye telefon görüşmesi yapıyorum arabanın çevresinde, telefonla konuşurken onu izliyorum..ben bunu satarsam ve karşıma çıkacaksa ne olur yaptığım bütün değişiklikleri alayını söksün, tanıyamayım..tanırsam çok kötü olurum..zaten allahın izniyle bunu hiç satmamayı düşünüyorum..değişiklik istiyorum, artık daha donanımlı daha yeni kasa bir alet istiyorum ama kesinlikle bunu satmadan..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Türkay torunlarına bırak onlarda torunlarına bıraksın onlarda torunlarına ...... :D  nasıl fikir ama
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Türkay torunlarına bırak onlarda torunlarına bıraksın onlarda torunlarına ...... :D  nasıl fikir ama
muhteşem fikir ya :) garaj da var izmirde, dursun içinde, yılda bir çıkarır bakımını yapar temizliğini cilasını yapar koyarım yine yerine :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
sattıktan 6 ay sonra bizim kırmızı şahini sanayide gördüm, hemen durup yanına gittim, çok seviyordum onu, zaten ilk aracımızdı. sattığımız yeni sahibi hemen geldi yanıma adama biraz da sitemle ben sana aracı çiziksiz verdim hep fırçayla yıkamışsın bu çizikler ne falan dedim :D adam ben senin kadar iyi bakamıyorum falan dedi aldığımdan beri hiç bakıma gerek duymadım Allah razı olsun çok temiz araba verdiniz bana dedi. özlediysen al bi özlem gider biraz kullan dedi , ben de binersem geri getirmem alır eve giderim dedim :D şimdi satsa  imkanım olsa yine alırım o arabayı :D  ne de olsa ilk gözağrım :)
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
türkay arkadaşımın babası da senin gibiydi bayramın 3. günü vefat etti Allah rahmet eylesin. gençliğindeki gelin arabasını babası düğün için almış ona oda saklamış arabayı oğlumun gelin arabası da bu olcak diye araba 56 model chevrolet arabanın yanına arada temizlemeye gidiyoruz :D inşallah seninkide onun gibi olur :D ayrıca araba 12bin km de
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
türkay arkadaşımın babası da senin gibiydi bayramın 3. günü vefat etti Allah rahmet eylesin. gençliğindeki gelin arabasını babası düğün için almış ona oda saklamış arabayı oğlumun gelin arabası da bu olcak diye araba 56 model chevrolet arabanın yanına arada temizlemeye gidiyoruz :D inşallah seninkide onun gibi olur :D ayrıca araba 12bin km de
yatan arabayı sevmiyorum :) işleyen demir ışıldar ama çok km yapıp yıpranmasın da orta karar arada bir kullanılan diri bir araç olarak kalsın inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
sattıklarımı görsemde tanımamki, hepsini unutmuşum, allahtan resimlerini çekmişim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
tabi hafta sonları boğazı turluyolar dı bide en son çırağan sarayına düğüne gitmişlerdi...
JA 8668