atakan biraz damardan girmek gibi oluyor:) yapma böyle:)

:
Zevk meselesi ama bence eclipsin en kötü hali
Hosgeldin adas, uzun suredir yoktun.

Bu Eclipse'in yeni modeli sayilir. Demek ki Mitsubishi de bozdu.
toyotalar alınmasın ama çok güzelmiş:)
içim gitti:)
Fiyati uygun sayilabilecek sayili spor arabalardan biri bu Seydi kardes.
carisma yada lancer hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba??
bir önceki arabam carisma 1.8 gdi dı 1.8 olmasına ramen 1.6 lardan daha az yakyor ve 2.0 kadar performansı iyiydi dünyanın en sorunsuz araclarından biridir.
bir önceki arabam carisma 1.8 gdi dı 1.8 olmasına ramen 1.6 lardan daha az yakyor ve 2.0 kadar performansı iyiydi dünyanın en sorunsuz araclarından biridir.
iç konforu ses yalıtımı nasıldı? genelde parçası az ve pahalı derler??
iç konforu ses yalıtımı nasıldı? genelde parçası az ve pahalı derler??
iç konfor ve ses yalıtımı emin ol 2009 corolladan daha iyiydi aracım 2001 modeldi bu arada
iç dış resimleri halen var fakat resim eklemeyi bilmiyorum bilseydim paylasırdım
tek dez avantajıda dediğin gibi parçası az ve bulunmuyor.fakat temizini bulursan parca aramana gerek kalmaz ben 5 sene kullandım en ufacık bi sikayetim olmadı.
parça sorunu bir noktada gözümü korkutuyor,şundan dolayı:önceki arabam seat cordoba vario 1,9tdı idi kullanım keyfinin anlatamam sadece yaşamak gerekir diyebilirm keze yakıt ve güvenlik konusundada kendisii aşmış bir araçtı:) ancak avrupa arabalarının maalesef en büyük dezavantajı bana göre bir malzemenin son kullanma tarihi geldiyse o parçayı mutlaka değiştirmek gerekiyor daha fazla tutamıyorsunuz kendiliğinden ya arıza veriyor yada bozuluyor.japon arabalarında da böyle bişey varmı bilmiyorum .yukarıdada dedğim gibi parça konusu biraz gözümü korkutuyor..
parça sorunu var bide 2000 model carismalarada bir çok kronik rahatsızlık var orada çalışan bir arkadaş söylemişti
Fiyati uygun sayilabilecek sayili spor arabalardan biri bu Seydi kardes.
Hoşdbulduk adaş abicim pek ugramıyorum artıkın

Valla bozmuş bencede