cezayı ödedim bu gün erken ödeme zart zurt bişiler zırvaladılar 200 lirama kan doğradılar.pardaon 199.90 lirama
Geçmiş olsun Mert.BBG İstanbul'da da yaşamak mesele oldu.Biri bizi gözetliyor.Hemde 7/24
E öyle...Askerden sonra ilk İstanbul' gidişimde şok olmuştum.Fatih'te arabamı rahat rahat park ettiğim yerleri İspark işgal etmiş,Unkapanı'na kadar her yer EDs kameraları ile dolmuş..Zaten önceden MOBESE vardı...
İstanbulu geç abi artık başka şehirlerde gayet altif reytin rekabetine tutuşmuşlar

benim ceza tekirdağdan geldi de
Tekirdağ dedin nereki.İstanbul'un diğer bir ilçesi..Normaldir yani...(şehir o kadar büyüyorki) Ayrıca teşekkürler Mert
nedemek özcan abi rica ederim bugün bişey öğrendim
1. sarı ışıkta geçeneyin onunda cezası var
2.kırmızıda durduğunuzda tamponun ucu bile yaya geçidinin üstünde durmasın onunda cezası var
yakında sen yeşilde niye böyle hızlı kalktın yada yeşil yandı 5 sn ye geç kalktın felan diye ceza kesicekler demedi demeyin
3.bu arada yaykende yaya ya kırmızı yandığında bir gaflette bulunup yol boş diye geçmeyin onunda cezası var. birebir şahidim bu olaya
...
3.bu arada yaykende yaya ya kırmızı yandığında bir gaflette bulunup yol boş diye geçmeyin onunda cezası var. birebir şahidim bu olaya 
Geçen gün bizim burada bir trafik polisi, çok yoğun kullanılan bir yaya geçidinin başında yayalara konferans veriyordu
Bu kadar korku HİTLER döneminde vardır ancak.
Üşenmeyip o yolda bi beklesek 50 ile giden varmıymış ve her hız aşımında bu ceza geliyormuymuş bi araştırsak nasıl bir sonuç çıkacak? aslında ben sonucu tahmin ediyorum da neyse...
benim gördüğüm kadarıyle yollardaki hız limitlerine kimse pek aldırış etmiyor. ceza da rastgele kişilere kesilince kıyamet kopuyor.
Bu sözü edilen cezanın savunulacak tarafı yok kesinlikle çifte standart ve deli dumrul mantığı kokuyor. Ancak birazda çuvaldızı bir de kendimize batırsak hiç fena olmaz aceba kaçımız trafik kurallarına yüzde yüz uyuyoruz? Gerçekten çevremize bi bakalım. Ülkemizde trafiğin bi resmi kuralları var olması gereken birde gayriresmi kuralları var trafikte genelde uygulanan. Hal böyleyken adamların elinde ceza yazmak için o kadar çok bahane varki! Tabii koz ellerinde olunca diledikleri gibi baş kesiyorlar.
Aşırı hızdan o kadar çok kaza oluyorki ülkemizde ama bu kazaların bu şekilde bütçe açığı kapatma mantığıyla elinde defter rastgele alakasız kişilere kesilen cezalarla önlenmesi mümkün değil.
DELİ DUMRUL devleti ele geçirmiş. Kurallara uyan uymayan farketmiyor .....Önüne gelene ceza kesiyor.
Biraz çevrenizdekilerle konuşun. Hemen CEZA TERÖRÜ nü farkedeceksiniz.
hersene yılbaşı yaklaştığında bizim okul servislerine 80 90 bişiler gelirdi şunu yaptın bunu yaptın diye onlara alışmıştık artık

ama bu 260 lık biraz fazla oldu
Geçen konunun birinde yazmıştım.Yayalara kesilen trafik cezası Eylül ayına kadarki zaman içerisinde toplam 1.7 milyon TL'ye ulaşmıştı...
Geçen Dörtnal serviste baş savcının makam aracının şoförü (polis memuru) bile isyan ediyordu artık.Baş savcı nedeniyle öncelikli hak sahibi olan bu araca,polis şoför belirtmesine rağmen ceza uygulaması yapılıyordu.Devletin savcısı özel bir hakka sahipken bile bu tarz uygulamalara maruz kalabiliyor...bizim gibi normal vatandaş ne yapsın...