Merhaba Gebze'de bakım ve bir iki ufak tefek sorun için özel servis aradığımda "GÖRSAR Otomotiv Toyota Özel Servis" için insanların olumlu yorumlar yaptığını gördüm. Burası için yorumu olan var mıdır aramızda, deneyimleriniz nasıl? Hem forumda hem de haritalar yorumlarında "Yavuz-Can Otomotiv (Başiskele)"in çok daha fazla övüldüğünü gördüm.
Sizce bir saatlik mesafede olan Başiskele'ye mi gitmeliyim yoksa Görsar Otomotiv'e mi? Özellikle Gebze ve çevresinde yaşayan arkadaşların yorumları çok kıymetli...
İlgisiz tavırları sebebiyle Görsar Otomotiv'e götürmedim aracımı (zaten tenezzül edip randevu dahi vermediler ben de bi yerden sonra üstelemedim), biraz araştırmayla Kartal'daki ÖZKAR Toyota Özel Servisini buldum google üzerinden 4.9 puanı vardı ve yorumlar güzeldi, Yavuz-Can Otomotiv 1,5 saat iken burası bana 35 dakika olduğu için tercih sebebim oldu. İlgi alaka, sohbet, güler yüz hepsi çok güzeldi.
Fiyatların normalini bilmediğim için ben işlemleri ve ödediğim meblağı yazayım siz karar verin;
Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi değiştirildi, yakıt katkısı konuldu, sol arka lastiğe çivi girmiş onarımı yapıldı ve genel kontrollerle toplamda 6700 TL ücret ödedim.