0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3. sü bomba super bu aksam oppa oppa takılıoruz
bende güzel bi ses sistemi yapmak istiyodum ama başka masraflar çıkardı benim prenses inşallah yaza dogru olcak o ama şart
dimi bende katılıyorum zaten o laflardan ve edılen sikayetlerden dolayı trafıkteki gençler ve ihtiyarlar diye konu açtım
valla ne yalan söyleyim her allahın günü trafikte yediğim küfrün haddi hesabı yok..bir çoğu da müziği yüksek sesle dinliyorum diye..kime ne zararım var kardeşim..bir de sol şeritten yavaş gitmek suretiyle şeridi kapanlara savaş açtım fazla rahatsız ediyorum onları onlar da çokça sövüyorlar ama bana ne abi..otobanda en sol şerittten 90la da gidilmez ki..üstelik ortadan 85le giden adamı sollamak için
Müzik deyince, arabada müzik dinlerken en çok hoşuma giden şey kırmızı ışıkta arkamda duran arabadakilerin deli gibi titreyen plakalığıma bakması
plakalık varsa çıkar onu kırılıyor onlar silikonla gitsin
alem adamsın valla
Şu önlere component taktırırken onuda hallederim Bayramdan sonra el atıyorum o olaya, para hazır
silikonu beraber halledelim, bagajda var benim silikon ve tabancası ferhata gitceksen beraber gidelim ben de laflamış olurum biraz
tamamdır ben de aslında mono amfi düşünüyorum ama önce frenlerimi halletmem lazım