0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metal \,,/
bu metal ne oluya yaaa,arabadan çıkan mekanik ses gibi bişey mi?
metal bir devletin kendi kendini yönetmesidir
rammstein güzeldir ama..das model, benzin, du hast, ich will gibi şarkılarını severim
rammstein'in bir klibi vardır ki, beni benden alır ...
bırak metali, 2-3 kere rock dinleyim dedim, birinde kaza yaptım (smeels like teen spirit) diğerlerinde kaza atlattım (birinde spin attım, diğerinde sıyırdı bir araba..) aptallaştırıyor beni gitar sesi
Genelde radyo ve SlowTürk, Red-kit ile gece dolaşmaya çıkarsam Tekno terciğimdir. bazen de Vandettaaaaa ve rock dinlersem çılgın araç kullanıyorum onun için dinlememeye çalışıyorum
hangisi len?
Her geçen gün daha çok ısınıyorum sana Aydın abi yaa, öz abim olur musun?! Hem bak bende ortamı varsa house, tekno, club vs dinlerim koparuk sosyete klüplerinde, ikizim cihan çok sever mesela
Tamam olurum ama sana Nagi derim ona göre 1 istanbul a geldiğim de koparalım o zamam
http://www.izlesene.com/video/muzik-rammstein---pussy-video-clip-2009/1172399Bu sansürlü olanı... +18
aman abi hitaplara dikkat
Oğuzhan Murat, nagihan uyanık, ali karagünlü, türkay sarıkaya, Aydın DONUK, Hakkı Saygılı, kemal cengiz, ismail kocabıyık ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nag-Nagi-Nagiş türevlerini kullanabilirsin abicim her zaman bekleriz
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın yahu. Kız denmesine alışık değilim ve sevmiyorum dedim sadece, sor istersen acd ye Nagi diyor o da mesela.