0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah muhafaza..... evlerden ırak.... evlat olsa eldivenle sevilmez...
Hande hanım sizin bir terlik konunuz varmış, bu terlik konusu nedir?
Hoş geldin Doktor özlemiştik ama terliğin nerde değiştirdin mi yoksa ?
Hande hanım sizin bir terlik konunuz varmış, bu terlik konusu nedir? Parmak arası terlik konusu ile bir ilgisi yok değil mi?
Uzuluyim mi seviniyim mi bilemedim, Bilmukabele Guluum
patagonya başbakanı nı kastetmiştim.... nerden duyacak.. zaten türkçede bilmezki kendileri
Gezi Parkında terlikle TOMA kovalamış olabilir.... Lakabı bile vardır kendisinin.......Flying Lady Slippers.....
Konulardaki yazilarimi kopyala yapistir yapanlardan ya da taklitlerimden
Katılmakla birlikte aynı şeyi bir yerde döndürüp farklı kelimelerle hata bazen aynı kelimelerle anlatılması yeterince sinir bozucu.
Aynı şeyler sorulunca aynı cevapların gelmesi doğal ne yazıkki
O zaman +1 dersin Ertan mesela ya da X kisiye katiliyorum gibi ama bariz ben yazdiklarimi bire bir aynini bir kac sekil degistirilerek gordugum zaman hic hosuma giden bir durum olmuyor. Haksizlik bence.
patent alirsaniz bu isten karli cikarsiniz
O ayrı bir durum.İlla yazılmak isteniyorsa o konudan alıntı yapıp metni kopyalayıp ilgili konuya yapıştırmak olabilir.Ama kendi yorumu gibi yazanlar oluyor.Teorik bir şey olur anlarım ama yorumu kopyalanlar oluyor ne yazıkki.
Hiç fena fikir değil aslında.Yorumun tamamen aynı şekilde kopyalanması ile ilgili bir sıkıntı var Ertan abi hiçbir kişisellik katmadan
Heeeh iste oluyor Ertan hic sorma