0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kemal abi hande hanıma aragazı verme bu saatden sonra bana düşman mı kazandırıcan eslafirullah hande hanım öyle demek istemedik
bence kadınlar cüzdanınızda ne kadar para olduğuna değil paranızı hangi oranda onunla paylaşabileceğinize bakar......bir başka şekilde: hayatı sevdiğiniz kadınla ne derece paylaşırsınız ona ne derecede değer verirsiniz yada bencillik düzeyiniz nedir?
bir başka şekilde: hayatı sevdiğiniz kadınla ne derece paylaşırsınız ona ne derecede değer verirsiniz yada bencillik düzeyiniz nedir?
Çok önemli ve unutulmaması gereken bir düşünce.Hele bencillik hiç bir kadının tahammül edemediği bir hareket tarzıdır.Bazı kararları veya istekleri kendi lehinize geciktirirseniz ileride o erkeğin karşısına çok acı faturalarla çıkabilir.
beni gerçekten tanıma fırsatınız olsa şüpheniz olmazdı emin olun....
Arkadaşlar delikanlı sözü erkekler için kullanılan bir deyim değilmidirbayanlar için kullanılabilirmibelki kullananlar vardır ama kulağa tuhaf geliyorbenim bildiğim "delikanlı" genç erkek ; deli dolu erkek anlamı taşırBir bayana, Bir hanımefendiye delikanlı diye hitap etmek kulağa çok tuhaf gelirLokantada falan genç garsonlara garson diye seslenmek hoşuma gitmiyorgenellikle "delikanlı" diye seslenirimDüşünsenize , grip olup hastaneye gidiyorum, tesadüfen Hande hanım nöbetçi, neyiniz var diye soruyor, bende grip olmuşum delikanlı diyorum.....cık...yok ya... çok tuhaf geliyor
töbe estağfurullah..... ben vazgeçtim delikanlılıktan tamam....bundan böyle hanımefendi olup ağırbaşlı takılacağım forumda.....
Seydi bey, konu basligini degistiriyorum. Yanlis anlasilmalara yol acabilecek bir baslik.