0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aractaki angellerden lazım...
Ahmet abicim bi emrin var mı abicim
hah başladık yine
O zaman bitirelim
ahmedim ne yaptın öyle, türkayı tutmak ne haddine senin
O beni bıraksa ben onu bırakmam Murat abi Ahmet abimden iyisiin mi bulcam o nerde doğrudur
allah muhabbetinizi artırsın...
adıma alıntılar yapmışınız. ben öyle bişeyler demedim arkadaşlar lütfen...
aamin bu siteye kaydımız yakın zamanlarda oldu yeni üyeydik, arabalar da standarttı nerdeyse tamamen, 3-5 çapulcu değişiklik vardı bende ses sistemi, ahmette jant falan bu sitede piştik biz hangimiz dedik ki tamamen geyik zaten ya, kusura bakma abi alındıysan vs..
Aynen Türkay kardeşime katılıyorum abicim alınacağın birşey yaptıysak mazur gör değiştirelim Valla özetledin be bro... Ne güzel günler geçirmişiz iyi kötü uslu yaramaz .... Neler yapmışız biz şöyle bi baktımda...
uzun süredir bu forumun takipçisiyim, hatta çok ciddi takipcisiyim, forumdaki led uygulamalarını görüp gaza gelip anında koşarak alıp deneyen biriyim, bu forumdan öğrendiğim delikten motor kaputundan kablo gönderip amfi bağladım, corollayı çok çok seviyorum, bu siteye üye olmama nedenim de aracın bana ait olmayışıydı, dedemin arabasını kullanıyordum, onda öğrendim kullanmayı ve o araba artık benim, öğrenciyim, ankarada bilkentte okuyorum, araç 1998 corolla XLİ efsane kasa yani:) bu sitedeki 114-105 tartışmasını okur okumaz koşup ruhsattan bakıp 114 olduğunu görmüştüm, bu siteden 0-100 hızlanmasını 10.4 olduğunu görüp hemen çıkıp 0-100 testi yapıp bikaç denemeden sonra 11 civarı bulmuştum, artık araç benim olduğuna göre üye de olabilirim paylaşıma da başlayabilrim resimlerle başlamayı düşünüyorum; resimleri buraya mı koyayım yoksa üye araçları tarzında bir bölüme mi?
siteye ilk üye oldum far bile yoktu arabada benim bu siteden biri satıyordu 500 küsüre ona mesaj attım, 4-5 saat içinde cevap gelmedi, benim de içim kıpır kıpır:D tuttum e bayden sipariş verdim o günü unutamıyorum ilk adım yaa bir de el yapımı ses sistemim vardı, iyi kötü gideri vardı ya hatta tanışma mesajımı da koyayım dedim