Yine bir bayram dönemi ve insanlar uzun yollarda, sabırsız ve bildik manzaralar, üzücü olaylar.
Ölmesi gereken bir çok insanda ölmedi, duyarlı sürücüler sayesinde.
500 km yol yaptım 2-3 sefer kaza atlattım.
Gerçekten o kadar çok eşek sürücümüz varki, ölmeyi öyle güzel hak ediyorlarki, kimsenin canını yakamadan bir köşede ölürler umarım.
Ereğli-Zonguldak arası dağ yolu 2 çıkış tek iniş. Şahinli amcam dayanamadı inerken önündeki kamyonu sollamaya çıktı, biz duyarlı olmasak kafa kafaya girmiştik, inşallah bir köşede nefesi biter.
Dönerken yine duble yolun sağ şeridinde beyaz puntosuyla duran amcam akan trafikte kamyonun altına attın beni sağ şeritte durarak, neymiş birini indirmesi gerekiyormuş.Bahsettiğim yolda emniyet şeridi yok Ereğli içinde 90 km hızla akan duble yol.
Çok şükür izmite vardık derken 3 şerit bomboş yolda en sağ şeritten sol şeride direksiyonu kıran 54 plakalı amca...
Tek parça gelmiş olduğumuza duacıyız.
Velhasıl kelam ehliyet işi baştan sıkı tutulmadığı için bu kasaplar bizim dönemimize denk geldi.
İnşallah yanlıştan dönülür özellikle yaşlı kesim her yıl kontrol amaçlı araç kullandırılmalı, kullanamıyorsa ehliyeti alınmalı.