Sen kaldırıma vurmusun oda ne ki.Gülşehirden nevşehire dogru 110 km hızla hareket halındeyken gülsehirin çıkısında 4 şeritli yol 110 km hızla köpege vurdum ama allaha şükürki arkadaş gibi hasarım yoktu.Tampon braketi kırıldı sis farı cercevesi cıktı kayseri toyotada 20 tlye braketi takıp gönderdiler..Ama ilk indigimde şık olmustum sis cerecevesi yom tampon sallanıyor xenonun ecusu tamponun içindeydi o yerde..
Ama büyük hasarı almamıs olmamanın tek neeni var köpegi ortalamadım.Dİreksiyonu sağa kırdım hayvanın baş kısmına çarpmadım arka ayaklarına vurunca diger yola attırdı.eger ortalayıp kafa kısmında vuru aracın altına falan girseydi kaput far çamurluk kalmazdı ve takla bile atabilirdik..Aniden oluyor ve o an refleksleriniz cevap veriyor.kardes banada köpege çarpacana git taşa vur dediler daha iyi dediler.Bunla kurtarmam bile şans allahın takdiri
ben de henüz 500 Km de bi jetta nın köpeğe vurduğuna şahit oldum. yaklaşık 100 le gidiyormuş. kafadan girmiş. sonra meslektaşımız(telekomcu) ve nisafirimiz olduğu için yardımcı olduk. serviste karter koruması metal olsaydı kesin taklayla sonuçlanırdı dediler. zaten karter korumasının plastik olmasının en büyük sebebi güvenlikmiş. görünen hasar tampon, çamurluk köşesi, far, davlumbaz, panjur, karter karoması, sis farı... fatura 5000 TL. genel bi sözdür; köpeğin kafasına vuracağına git direğe vur...