0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim cadde üstü sol taraf caddeye bakıyor mecburen sol taraf tertemiz çıktı sağ taraf kaldırıma bakıyor orası maşallah yarım kova çamur çıktı bide bizimkilerde plastiği sökmeye gerek yok direk tel daldırıyorsun kaputu açıp
Ben mecbur sökecem oda garaj çok karanlık ya kapalı apartman altı park bi ton ampül var ama nafile allah yardımcım olsun
bende de aynı problem vardı. aracı yıkadıktan sonra neredeyse 4-5 saat paçalığın oradan su damlıyordu. bugün bende bu temizlik işine giriştim. cam altındaki ızgaraları söktüm. tabiki sol tarafı sökmek için mecburen silecek kollarınında sökülmesi gerekiyor. üst taraftaki gideri eski sileceklerden kalan ince demirle açmaya çalıştım. o kadar uğraşmama rağmen bir sürü çamur çıkmasına rağmen tam olarak açılmadı. gider kısmının bu kadar dar olması ve zor ulaşılması bence mühendislik hatası. ustalara soruyorum bu kısmı aynı lavabo açıcı gibi kimyasallarla açsak acaba bir aksama zarar verirmiyiz.
Hafta sonu sanayide paçalığı söktükten sonra tekerlek davlumbazını binbir zorlukla açarak içindeki 1kg a aykın çamur ve çakılı çıkardıktan sonra alttan yukarıya tel uzatarak ancak açabildik.İçinden yukarıdan girmesi imkansız görünen 3-4cm lik çakıllar bile çıktı .Buda gösteriyor ki alttanda kanal ağzına tekerlekler çamurla birlikte bunları atıp tıkayabiliyor.Bu kadar tıkanmadan telle ara sıra temizlemekte yarar var.Resimleri çektim bir ara yüklemek istiyorum.Kolay gelsin hepinize.