0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pert lacivert supra İsmail Çam' a yedek parça oldu.Halada yatar Swap centerın önünde yarısından fazlası yok vaziyette.
pert supranın resimlerini ararım bulursam koyarım ama toplamka için biri alıp ankaraya götürdü diye biliyorumyıllar içinde ufak tefek parçalar eklenip çıkmış ama kasa hep aynı yani 93-98 arası...98-02 arası vvti olmuş dediğin gibibu arada kapak açılmadan 1080hp alınmış stock motordan hatta avusturayadaydı sanırım arkadaş kırmızı bi supra o is200 çok belalıydı sanırım çok kez galeri galeri gezdişuan bi tane markII yaptılar 2jzge to 2jzgte oldubir kasada karar kıldıktan sonra 2jz bulmak kolay abi dediğim gibi kasa hazır de yarın sabah kapıda 2jz herşeyiyle ben parayı toplayana kadar mk4 kalmicak o yüzden mk3 e swap yaparım....şuan mk3te 2jz swap yok TRde
Motor fiyati ne kadar birde swap yapma ucreti? Birde bunun ruhsata kaydi nasil yapiliyor?
Haftaya istanbuldayim biri bana oradaki supra lari gosterebilir mi? )))
şuan hazırda olan 2jz+düz şanzıman+elektirk tesisatı vs 10.000liraswap işleride 2bin tutarhacim aynı kalınca sorun kalmıyor ama 2 litrelik bi araça işlreken biraz para harcamak gerekbayramdan sonraki hafta içi ters bişeyler çıkmazsa gezebiliriz 3-4 tanesine bakarız
Sabaha kadar cressida aradim ama ne bileyim cok hantal bir araba. Acaba 200sx icin yaparlar mi? Australia da yapiyorlar ve sorun olmuyor ama burada nasil yapiyorlar o tur islemleri bilmiyorum. 200sx 1.8litre olan modelinden alip yapmayi dusunuyorum... Kafam cok karisik heheh supra istiyorum ben ya Ufuk senin bildigin hangi arabalara yapiyorlar ona gore kasa bakinmaya baslayim ) Benim aklimda BMW, S2000, Lexus ve 200sx var ama iclerinde en ucuzunu bulmam lazim
s14 vardı bi tane 2jz swaplı ama araba bitmeden motoru söküp sattılar onun haricinde e30 e36 m3 lerde var şuan 2jzbi tane markII yapıldı yenibi tane rx7 varaklıma şuan gelenler bunlar abiben yinede mk3 yapmaktan yanayım supra için konu açabilirim başka bi forumda en azından satmak isteyen varmı öğrenmiş oluruz cressidalar kayboldu 1-2 kış önce vardı hatta çok sevdiğim bi abim 2 cress den bir tane düzgün yapmıştı ama oda kısmet olmadan satıldı gitti
Eyvalla kardesim. Ben Kasa bakinacam denk geldi mi motorla sanzuman bakariz birlikte.Buarada ben Izmitdeyim haftaya musait oldugun bir zaman bakalim istanbuldaki supralara hemde elemanlarla tanismis oluruz )
abi tatildeyim şimdi döndümtamam sen bi kasa bulduğunda motor araştırırız birliktesupralara bakmaya gideriz ama benim arabam serviste olcak bugün dönerken kişiliksizin birinin yüzünden ufak bi hasarım oldu
Gecmis olsun. Insallah citti birseyler yoktur...Valla bende araba var ama supra degil ) Gezeriz ama pazartesi benim isim var Gebze Toyotada bakima goturecem onun haricinde genelde bosum yani planlanmis birseyler yok )
sağol abi önemli birşey değil tampon ve sağ arka çamurluk ezildi yarın onu halledicem okula kayıt olucan sonrada işim yok(salıya işim sarka bilir belki)bi gün belirleyip gideriz sonrada
Onemli olmamasina sevindim Tamam ayarlariz. Bu hafta olmazsa haftaya birseyler yapariz. Istanbulun neresindesin?
sefaköydeyim ben avrupa yakasında abi sana ters kalıyor sanırım