0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı ölçüde alaşım jant taktıysan neden konfor azalsınki, aksine artması lazım
Hayirli olsun Hakki.Ama o büyüklükte bir jantta o kadar hissetmemen lazim. Jant genisligi degisti mi? Veya off-set
Jantlar gerçekten yakışmış nedense corollaya yakıştıramamıştım yarise gitmiş doğrusu bence arkaya ufak spoiler ile çok hoş görünür gibime geliyor bunu gibi
Hakkı ve jant ilk gördüğümde dalga geçiyor sandım ama doğru imiş. orjinal ebat tabiki Hayırlı olsun iyi günlerde kullanModifiye ye başladın yavaşdan desene
birşey öğreneyim dedim bak dakka bir gol bir kafam karıştı işte.....
Tek kelimeyle "HARİKA" Güle güle kullan Hakkı Abi
Hakkı abi hayırlı olsun. Hakikaten Cukkk oturmuş... Kemal abi ayrıca ben de Hakkı abiye katılıyorum. Alüminyum alaşımlı jantlar demir jantlar kadar esnemiyorlar. Dolayısıyla da konforu bir miktar bozuyor... Onlarca tecrübemle sabittir...
Yapmayın arkadaşlar, jantın esnemesi koca arabanın gövdesinde hissedilirmi ya, bu olay lastik ve amotisörlerle ilgili bir olaydır
Hakkı abeyy hayırlı olsun Yay konusunda herkesle hemfikirim.Jantına taş değmesin abi
ben jantın konforu etkilemesi hususunda kemal abiye katılıyorum ama hakkı hocamada sen de haklısın diyorum... n.hoca
hayırlı olsun hakkı abi..güzel olmuş kerata..bir de spoiler tak arabaya.. çok güzel duracak.. 100tl;)yay mı? şaşırdım valla.. abi yaylar sıkar seni..
Hakkı abi neden daha büyük bir jant tercih etmedinki. Sanki daha güzel dururdu diye düşünüyorum.