Gönderen Konu: Toyota Neden Yok?  (Okunma sayısı 3177 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Neden Yok?
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2009, 00:01:31 »
Arkadasin basindan bir sey gecmis herhalde.Yoksa kafasindan uydurdugunu sanmiyorum. Ama tabii once kendini tanitip, uygun bir lisan ile derdini anlatmasi lazim, burada yaptigi derdini anlatmak degil, bilmece sormak.
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2009, 00:01:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 20, 2009, 00:06:29 »
Hemen gidin bir renault alın keyfinize bakın Sedat bey. :D

Tanışma bölümüne de uğrayacağınızı sanmıyorum.Lakin Toyota gibi lanet bir markanın sitesinde durmak utanç vericidir sizin için.Hatta nasıl oldu da üyeliği yaptınız şaşırdım doğrusu. :D

Bu arada bu listenin de ne kadar güvenli olduğu ayrı bir olay.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 20, 2009, 02:02:45 »
Toyota o listede olsa ne yazar olmasa ne yazar... ABD'liler tarafından en fazla tercih edilen araçları Toyota yapıyorsa listede bir problem var demektir...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 20, 2009, 02:55:51 »
Oyle degil Ali Riza, ABD en buyuk pazar. Toyota, ABD'de basarili olamazsa hicbir yerde basarili olamaz. ABD'li tuketicinin begenmedigi urunu Toyota uretmez. Sadece ABD pazarina ozel arac uretir, o kadar onemli ABD'liler. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 21, 2009, 00:51:06 »
Şu anda ABD'de satışlarda Toyota lider değil mi?
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 21, 2009, 01:02:45 »
Şu anda ABD'de satışlarda Toyota lider değil mi?

Son rakamlari bilmiyorum, Ali Riza. 2008'de liderdi. Toyota'nin yoneticisi degisti, http://www.autoblog.com/2009/08/11/toyota-reverses-decision-chooses-to-again-seek-quality-over-mar/?extpar=autob burada yazdigina gore artik kalite pazar payindan once gelecekmis. Pazar payi o kadar onemli degilmis.1 milyon daha az arac satacakmis Toyota bu yil. Gonullerde taht kurmus bir kere. Gecen gun bir yerde konusuyoruz, bir forklift var. Toyota marka. 35 senelik falan var herhalde.Adam diyor ki, frenleri bir elden gecse, lastikleri degisse hala motor yepyeniymiscesine calisiyor. Baska bir arkadasin Acura marka bir araci var, cok memnun oldugunu soyledi orada, baska birisi yine Toyota'yi methetti. Babalarinin mali diye ya da Japon hayrani olduklari  icin degil tabii. Kaliteli mal kullandiklari icin, onceki baska deneyimleriyle karsilastirinca bir ustunluk gordukleri icin. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2009, 01:22:21 »
İşte tam da bu sebepten diyorum ki o listede olmasa bile Toyota'nın gönüllerdeki yeri yeter...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 21, 2009, 13:40:55 »
inanılmaz bir liste. ben euro ncap sitesinde 1 saat boyunca neredeyse bütün videoları izledim, yetmedi youtube sitesinde de bir sürü video izledim (ııhs yada ona benzer bir şey çıkıyor çoğunlukla) , avensisin sonuçları mercedes e class dan çok iyi, corolla puanlamayı bırakın yıldızı bile a3 den çok...volvo s80 bile 5 yıldız alamamışken toyota iq alıyor...inanmayan girsin baksın.bu listede var birşeyler..ben şahsen dünyanın tartışmasız en güvenilir markasının toyota olduğuna inanıyorum aksini iddia edene de hodri meydan diyorum..internette biraz araştırma yapınca çıkıyor zaten herşey meydana.. audi q7 ile fiat 500 ü çarpıştırdıklarında ortaya çıkan sonuca bi baksın arkadaşlar..(pert olan q7) ...markalar hakkındaki imajların aslında bazı arkadaşlarında değindiği gibi bilimsel değil de politik bazı nedenlere dayandığı kesin..
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #29 : Kasım 23, 2009, 14:14:40 »
bizim insanlarımız yaşanan bir olayı aşırı derecede genellemeyi ve bu yaşanandan şiddetli bir ön yargı çıkarmayı çok seviyor. toyota benim gördüğüm en iyi markalardan biri ama neticede arabalar fabrikalardan çıkıyor ve tabiki insan tasarımı ve üretimi illaki bazılarında sorunlar yaşanacak. ancak istatistik denen bir olay var, Sedat bey bi zahmet bu kadar ağır yorum yapmadan önce istatistiklere baksın. kaç defa yolda kalan toyota görmüş burda ispatlasın...