0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beklemedeyim Aydın abi Düğün Fotoğrafçım olurmusun cidden yaşadım ya
içimi erittin Aydın abi düğünü atlatimda bende bi 70-300 VR alıcam valla
ogatecten şaşmayacaksın arkadaş... fotoğraflar süper elinize sağlık...kale içine gitmeyeli 15 sene olmuştur sanırım...
Aydın ellerine sağlık.Hepsi birbirinden güzel olmuş...Ali elinde mis gibi makina var.kıymetini bil koy başının üstüne.Onu bulamayanlarda var.Acaba bendemi Ogatech alsam.Tasviye edenler de var
Ya bırak kardeşim almışsın eline Nikon D3 üstüne takmışsın VR 80/400 objektif sonra bu fotoğraflar nasıl olmuş? Bu kadar teknoloji ile Ayvin bile çeker o fotoğrafları. Bişey değil bana R1'i kırdıracaksın ona kızıyorum. nispet yapar gibi taktı VR 80/400 ohh ne ala Amma dolmuşum Aydın Hocam bu sıralar şu yeni nesil telefon işine taktım kafayı birde araba değiştirme gibi bir fikrim var bunlar olmasaydı bu fotoğraflardan sonra direk E-Bay'dan Nikon body ve lens araştırmasına başlardım. Güzel detay kareleri olmuş, çok başarılı çalışmalar. Ellerine sağlık, paylaştığın ve kıskandırdığın için teşekkürler Bu arada deriden yapılmış kızlardan alıp eve koy birtane geldiğimde isterim senden
Sağolasın özcan senin cep ogatec den iyi çeker
resimlere adını nasıl bastın, makinanın bi özelliğimibu arada SONY a330 için ne dersin
şimdilik en teknik makina sony alfa serisi gibime geliyora330 burada 1980 Tl. ben USA dan 600 dolara getirebiliyorum, ne dersinbu arada alinin durumu derken ogatec mevzusumu..??
Aydın Hocam elinize, gözünüze sağlık, her biri birbirinden süper kareler olmuş. Kareler büyülü gibi... muhteşem bence..