Gönderen Konu: Avensis kullanıcılarından modifiye hakkında bilgi bekliyorum  (Okunma sayısı 9116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
araç sizin mi acaba? d4d avensis...satmayı düşünüyorsunuz sanırım, üstündeki ekstraları söktüm falan tarzında bir şeyler yazmışsınız sahibinden.com'a..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
arac benım ama sahıbındende falan herhangı bı ilanım yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
arac benım ama sahıbındende falan herhangı bı ilanım yok ama aracı satma durumum var  su an
dizel avensis mi sizinki de ?
sizin fotoğrafları kullanarak satmaya çalışıyor sanırım
http://www.sahibinden.com/2006_avensis_d4d-30WQQaXQQ20822533WQQpXQQdisplayitem
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet benım aracın aynısı modıfıkasyonu aynı o arac 2006 model benımkı 2003 model ve benımkı benzınlı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
evet benım aracın aynısı modıfıkasyonu aynı o arac 2006 model benımkı 2003 model ve benımkı benzınlı
aracınız kaç kmde? deri döşeme-sunroof vs var mı? 2.0 mı? düz mü otomatik mi? kazası boyası var mı? kaç istiyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1,6 benzılı derı yok sanruf yok düz kazası boyası yok 130,000  25 mılıyar istıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

17 JANT ABS,ASR,ESP,EPS,BAS
9 HAVA YASTIĞI
DİJİTAL KLİMA
YOL BİLGİSAYARI
YAMUR SENSÖRÜ
XENON FAR
FONKSİYONEL DİREKSİYON
PARK SENSÖRÜ
elektirkli yan aynalar v.b

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ben de potansiyel avensis alıcısıyım da..benim arabam gibi bir avensis bulursam almak istiyorum, 2.0 benzinli, 60-70 bin en kötü 120-130 bin civarlarında, en full olandan, sunroof ve deri koltuklu olanlardan, kazasız boyasız bir avensis arıyorum, 2.0ların piyasası çok düşük tüp takılmıyor diye, bu da işime geliyor..bakalım öyle bir araba bulursam benimkini satıp onu almayı planlıyorum..ama 1.6 düşünmüyorum, bana yetmez çünkü :) 1.8ler de donanım olarak 2.0lar kadar dolu olsaydı hiç düşünmeden 1.8 alırdım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis kullanıcılarından modifiye hakkında bilgi bekliyorum
« Yanıtla #28 : Şubat 17, 2010, 15:58:48 »
Türkay sahibinden.com da Beypazarından bir avensis vardı, satılmadıysa bir arat
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 17, 2010, 16:55:56 »
Türkay sahibinden.com da Beypazarından bir avensis vardı, satılmadıysa bir arat
alper bayıldım araca...gerçekten de muhteşem, çok teşekkür ederim, tam istediğim araç gerçekten de bir de siyah olmayaydı :) buna bir bakayım ben, tekrar çok sağol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Şubat 17, 2010, 18:26:49 »
wala ben arabamdan oldukca memnunm ve bayagıda sevıyorum surus zevkı olsun yakıt olarakta oldukca uygun ve cok guzel bı arac madıfıkasyon işlemınıde sıze bırakıyorum sızın yorumlarınızı merak edıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HAYAT BIR UYKUDUR, OLUNCE UYANIR INSAN; SEN ERKEN
« Yanıtla #31 : Haziran 25, 2010, 23:16:09 »
sadelik güzelliktir diyorum..avensis modifiyesi yapılacaksa 18" jant, 5cm yay, far karartma(aracın rengine göre, bazı renkleri boğabilir), cam filmi, bazı yerlere krom parçalar(yine renge bağlı) arkada sağ ve soldan egsoz çıkışı olabilir..ses sistemi konusu apayrı bir konu, onu yapcağınız zaman adım adım o konu hakkında konuşulur ama dış modifiye olarak çok abartmamak lazım avensisi..ağırlığına sadık kalmak lazım

kardeş sana katılıyorum.yukarıda yazmış olduklarının hepsini yaptım.
1)17 çelik jant
2)2000 tl cıvari tesisat
3)arka spoiler
4)yaylar
5)2008 model farlar içlerini kararttım ve yeni model led angel taktım.
6)3 numara ılumar cam flimi
7)2008 model ön tampon
8)cenmax son sistem alarm.
9)tüm iç aydınlatmalara beyaz led takıldı.
10) DAHA NE OLSUN.
EN KIZA ZAMANDA RESİMLERİ YAYINLIYCAM.
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüş...ür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #32 : Haziran 25, 2010, 23:18:09 »
ben de potansiyel avensis alıcısıyım da..benim arabam gibi bir avensis bulursam almak istiyorum, 2.0 benzinli, 60-70 bin en kötü 120-130 bin civarlarında, en full olandan, sunroof ve deri koltuklu olanlardan, kazasız boyasız bir avensis arıyorum, 2.0ların piyasası çok düşük tüp takılmıyor diye, bu da işime geliyor..bakalım öyle bir araba bulursam benimkini satıp onu almayı planlıyorum..ama 1.6 düşünmüyorum, bana yetmez çünkü :) 1.8ler de donanım olarak 2.0lar kadar dolu olsaydı hiç düşünmeden 1.8 alırdım :(

Ahhhh ahh hatırlarsın benımde bır ara buyuk hayalımdı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Haziran 25, 2010, 23:20:15 »
vay be görmek isterdim

Ahhhh ahh hatırlarsın benımde bır ara buyuk hayalımdı :(
konuyu hortlatanlara kızdım :( abi 17 şubat gibi avensis planlarım vardı, 19 şubatta bana avensis alacak dedemi kaybettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #34 : Haziran 25, 2010, 23:27:11 »
:( :(  Bende dayımın avensıs'ını alıcaktım babam razı gelmedı benzıncı kızı al once dedı :D kulkedısının ustune avensıs'ı alıcaktım 4 ay vadeyle 20.000 tl alıcaktım ustelık :( ama baba razı olmadı işte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 29, 2010, 11:51:56 »
Avensis büyük araba benceo arabaya 18'' jant gider ince yanaklı.Ardından cam filmi,yay zaten Allah'ın emri jantla beraber.Kaliteli bi Xenon , arkadaki yazıların iptali (avensis ve toyota) . Bunlar yeterli bence.Jant seçiminde iyi bir seçim yaparsanız süper olur araç.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik