Gönderen Konu: servis mi? özel servis mi?  (Okunma sayısı 4835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: servis mi? özel servis mi?
« Yanıtla #20 : Kasım 16, 2009, 11:35:16 »
Ben Cuma günü ordaydım aracı kaldırıp herşeyini kontrol ettiler para almadılar amortisörleri değiştirim demiştim gerek yok dediler başkası olsa değişmesi lazım falan derdi. Boya için fiyat aldım Özcan hatta o gün sende oradaymışsın Sadık usta ile falan baya muhabbet ettik
  Ali 7 sokak aşağıda Passat'ın cam filmlerini söktürmeye gitmiştim o gün.Film söktürdüğüm yerde demle çay olmadığından ve kahvaltı yapmadığımdan bir bardakta olsa demleme çay içmek için gitmiştim oraya :)
Garanti bozulmaz ise tabi ki iyi olur ama buna da yetkili servisler bozulur. :)
+1
Kanuni duzenleme yapilabilir. Burada, isteyen istedigi hizmeti istedigi yerden alabiliyor, garanti bozulma gibi bir durumla karsilasmadan. Aksi halde bu direkt tekelcilik olur.Her yerde serbest piyasa diyenler, buraya da bir el atsinlar bir an once, piyasayi serbestlestirsinler.
   Öyle olsada ne olacak ki.Sonuçta arabanı sonra tekrar sen yapıyorsun :) :D
anladığım kadarıyla dörtnal nargile cafe gibi bi yer,zamanla bağımlısı olunuyor :) ortam imrenilecek durumda desem yeridir, fırsat bulup bir araya gelindiğinde içilen bir çayın bile 20 yıllık hatırı olur :)  en azından ortak bi noktanız aynı servisi kullanıyor olmanızda güzel...
  BAk güzel bir fikir bu Muhammet :) Yan taraftaki lokantayı tasfiye edelim,yerine toyota severler ve yaşatma derneği adı altında güzel bir yer kuralım :) :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 16, 2009, 11:35:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 16, 2009, 14:22:39 »
anladığım kadarıyla dörtnal nargile cafe gibi bi yer,zamanla bağımlısı olunuyor :) ortam imrenilecek durumda desem yeridir, fırsat bulup bir araya gelindiğinde içilen bir çayın bile 20 yıllık hatırı olur :)  en azından ortak bi noktanız aynı servisi kullanıyor olmanızda güzel...
öyle oldu ya, canım sıkılınca sohbete bile gider oldum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Kasım 16, 2009, 15:39:20 »
99 corollamızı sıfır km.Dörtnal'dan almıştık.Ama yeri nerdeydi?Büyüksanayi diye bir yer var mıydı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #23 : Kasım 16, 2009, 16:01:47 »
  Güvenilir özel bir Toyota servisi olmazmı Alperen bey.Hem sizede yakın bir yerde.
  Şaşmaz 1.cad,eski 11 sk. Dörtnal Toyota özel servisi 278 59 69
  Mekanik:Sadık usta
  Kaporta:Burak usta
  Büro yönetim:Aysun hanım....
Özcan Kardeşim öncelikle doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı,uzun ve gönlünce bir yaşam geçirmeni dilerim.
Yeni aldığım 2006 Avensisi  yakında 80.000 bakımına sOkmayı düşünüyorum. Ankara da Akota extra bir şey çıkmaz ise maliyetin 600.TL civarında olacağını söyledi.Bahsettiğin özel servisi biraz daha açarmısın. ( Resmi servisle fiyat kıyaslaması,orjinal parça kullanıp kullanmadıkları,yetkinlikleri,ilgileri vs.)
Tekrar nice yıllara :alkis:
hmm evet 80.000 ve 40.000 yani her 40.000 kmde bujıler felan değişiyor maliyet baya artıyor 40.000 bakımında 618 lira ödemiştim 
alperen bey bana kalırsa toyota servisine git.güvenilir en azından sonradan çıkacak arızalarda sorumluluk alıyorlar 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 16, 2009, 21:40:08 »
Ben yarın dörtnaldayım gelen var mı ? :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #25 : Kasım 16, 2009, 22:28:54 »
bende kalorifer tesisatını ve kış bakımını yaptıracak yer arıyordum.
verdiğiniz bilgiler ışığında bende dörtnala gideceğim.
sanırım perşembe orada olurum sabahtan
özcan hocama teşekkürler ediyoruz
selamlar
5054887765

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 16, 2009, 23:50:13 »
99 corollamızı sıfır km.Dörtnal'dan almıştık.Ama yeri nerdeydi?Büyüksanayi diye bir yer var mıydı acaba?
  Büyüksanayi 1.caddedeydi yeri :) Eski işyerimin arkasındaydı

Ben yarın dörtnaldayım gelen var mı ? :D
  Bİlmem.Belki gelebilirim Bekir.Duruma bağlı artık.Hele bir sabah olsunda :) :)

Mehmet abi ne demek.Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
hmm evet 80.000 ve 40.000 yani her 40.000 kmde bujıler felan değişiyor maliyet baya artıyor 40.000 bakımında 618 lira ödemiştim 
alperen bey bana kalırsa toyota servisine git.güvenilir en azından sonradan çıkacak arızalarda sorumluluk alıyorlar 
   Alperen bey bizcede siz Toyota servisine gidin.Dörtnal servis epey bir sabıkalı.Yaptıkları işte sorun çıkarsa kesinlikle ve kesinlikle arkasında durmuyor.Ve bu nedenle bizler burayı tercih ediyoruz :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR