0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Cuma günü ordaydım aracı kaldırıp herşeyini kontrol ettiler para almadılar amortisörleri değiştirim demiştim gerek yok dediler başkası olsa değişmesi lazım falan derdi. Boya için fiyat aldım Özcan hatta o gün sende oradaymışsın Sadık usta ile falan baya muhabbet ettik
Garanti bozulmaz ise tabi ki iyi olur ama buna da yetkili servisler bozulur.
Kanuni duzenleme yapilabilir. Burada, isteyen istedigi hizmeti istedigi yerden alabiliyor, garanti bozulma gibi bir durumla karsilasmadan. Aksi halde bu direkt tekelcilik olur.Her yerde serbest piyasa diyenler, buraya da bir el atsinlar bir an once, piyasayi serbestlestirsinler.
anladığım kadarıyla dörtnal nargile cafe gibi bi yer,zamanla bağımlısı olunuyor ortam imrenilecek durumda desem yeridir, fırsat bulup bir araya gelindiğinde içilen bir çayın bile 20 yıllık hatırı olur en azından ortak bi noktanız aynı servisi kullanıyor olmanızda güzel...
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 14, 2009, 20:53:43 Güvenilir özel bir Toyota servisi olmazmı Alperen bey.Hem sizede yakın bir yerde. Şaşmaz 1.cad,eski 11 sk. Dörtnal Toyota özel servisi 278 59 69 Mekanik:Sadık usta Kaporta:Burak usta Büro yönetim:Aysun hanım.... Özcan Kardeşim öncelikle doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı,uzun ve gönlünce bir yaşam geçirmeni dilerim.Yeni aldığım 2006 Avensisi yakında 80.000 bakımına sOkmayı düşünüyorum. Ankara da Akota extra bir şey çıkmaz ise maliyetin 600.TL civarında olacağını söyledi.Bahsettiğin özel servisi biraz daha açarmısın. ( Resmi servisle fiyat kıyaslaması,orjinal parça kullanıp kullanmadıkları,yetkinlikleri,ilgileri vs.)Tekrar nice yıllara hmm evet 80.000 ve 40.000 yani her 40.000 kmde bujıler felan değişiyor maliyet baya artıyor 40.000 bakımında 618 lira ödemiştim alperen bey bana kalırsa toyota servisine git.güvenilir en azından sonradan çıkacak arızalarda sorumluluk alıyorlar
Güvenilir özel bir Toyota servisi olmazmı Alperen bey.Hem sizede yakın bir yerde. Şaşmaz 1.cad,eski 11 sk. Dörtnal Toyota özel servisi 278 59 69 Mekanik:Sadık usta Kaporta:Burak usta Büro yönetim:Aysun hanım.... Özcan Kardeşim öncelikle doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı,uzun ve gönlünce bir yaşam geçirmeni dilerim.Yeni aldığım 2006 Avensisi yakında 80.000 bakımına sOkmayı düşünüyorum. Ankara da Akota extra bir şey çıkmaz ise maliyetin 600.TL civarında olacağını söyledi.Bahsettiğin özel servisi biraz daha açarmısın. ( Resmi servisle fiyat kıyaslaması,orjinal parça kullanıp kullanmadıkları,yetkinlikleri,ilgileri vs.)Tekrar nice yıllara
99 corollamızı sıfır km.Dörtnal'dan almıştık.Ama yeri nerdeydi?Büyüksanayi diye bir yer var mıydı acaba?
Ben yarın dörtnaldayım gelen var mı ?
hmm evet 80.000 ve 40.000 yani her 40.000 kmde bujıler felan değişiyor maliyet baya artıyor 40.000 bakımında 618 lira ödemiştim alperen bey bana kalırsa toyota servisine git.güvenilir en azından sonradan çıkacak arızalarda sorumluluk alıyorlar