Gönderen Konu: ORJİNAL CORALLA HB MEKANİK PARÇALARI ARANIYOR  (Okunma sayısı 4216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: ORJİNAL CORALLA HB MEKANİK PARÇALARI ARANIYOR
« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2009, 23:57:36 »
Benim asıl anlatmak istediğim bir tüketici olarak bosch firmasına olan güvenimdir.Toyotanın da bu abs beyinlerini kullandığını gördüğümden ve şimdiye kadar abs beyni bosch olarak takılmış binlerce toyotadan şikayet gelmemişse güvenim bir kat daha artar.İsterse gitsin Uganda'da üretim yapsın.Bu o malı Uganda malı yapmaz.Bunun yanında iyinin iyisi her zaman vardır.Yukarıda vermiş oldugunuz seramik balataların fiyatlarının normal balatalara göre daha yüksek olması ve sizin bir kullanıcı olarak seramikleri meth etmenizden sundugu kalite ve sağladıgı memnuniyetin daha yüksek oldugunu görüyoruz.Ama sıradan kullanım için yapılmış ve bosch,trw v.b. firmaların mallarını ucuz çin malı gibi nitelememiz gerekmez kanaatindeyim.Şu an aracımda TRW balata var ve durmaya yakın ıslık çalıyor,buna rağmen 100km/h ile giderken aracı 38 metrede durdurmayı başarıyorsa bu benim için yeterlidir. 
''Düşmanlarımız önce subayları öldürür''

Mustafa Kemal ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2009, 23:57:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2009, 00:01:45 »
Yildirim kardes, yanlis anlasilma olmasin, ifade etmeye calistigim sey baska. Bu ses sorunu, gordugum kadariyla bircok arkadasin problemi.Balatalari servis yenilese de, sorun gitmiyor.Demek ki balatalar sorunlu. Fren kabiliyetinde bir problem oldugunu hic zannetmiyorum. Kisa mesafede durus sagliyor olabilir. Ama sesten sikayet varsa, donup donup ayni markalari almanin mantigini anlayamiyorum. Servisin Bosch kullandigini biliyorum.O yuzden Bosch'u bosverin dedim. :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2009, 00:26:49 »

Burada oto parçacıya gitsek 'Akebono var mı?' desek.O ne? der büyük ihtimal. :)

Piyasa trw,kale,bosch,valeo,beşer marka balatayla dönüyor.Yurtdışı internet mağazalarından da kargo masrafı,acaba kargoda aksilik çıkar mı,acaba aracıma uyar mı(misal Türkiye'deki corollalarla Abd'dekiler görünüm olarak bayağı farklı) gibi sıralayabileceğimiz sebeplerden kimsenin kolay kolay alışveriş yapacağını sanmıyorum.Biri riski üstlenip önayak olursa diğerleri de peşinden gidecektir ama :)

Bu pek önerilmese de yetkili servisler de yapıyormuş,yeni balata takmadan evvel disk tornalama ile belki seslerin önüne geçilebilir.Ses olsun ama disklerde torna olmasın diye ben tornalatmadım.Sesin bir sebebi de bu olabilir.

Yanlış anlaşılma yok Ahmet bey,saygılar.

''Düşmanlarımız önce subayları öldürür''

Mustafa Kemal ATATÜRK